Velkommen på Det Blå Gymnasium Tønder

Vi er rigtig glade for, at du har valgt at blive elev hos os

Vi glæder os......

Som elev på Det Blå Gymnasium Tønder får du tre år med masser af faglighed, sociale oplevelser og nye venskaber. Vi tilbyder en attraktiv og moderne ungdomsuddannelse, hvor der efterfølgende er rigtig mange muligheder for et solidt videre uddannelsesforløb. Vi håber, at du har store forventninger til at begynde hos os – vi glæder os til at byde dig velkommen!

Nyd din gymnasietid - det går virkelig hurtigt

Inden du begynder din studietid hos os, bliver du og dine forældre inviteret til en samtale med en af vores studievejledere. Her vil I få informationer om opstart, intro, grundforløb og ligeledes høre om nogle af de aktiviteter der er i den første studietid. Du er altid velkommen til at kontakte vores studievejledning
Du skal glæde dig til en hverdag, hvor der er godt sammenhold, og hvor der er mulighed for at deltage i fede arrangementer. Vi har et fedt e-sportslokale, som du kan benytte i fritiden.

Der er ligeledes fede faciliteter lige udenfor skolen, hvor der er mulighed for styrketræning, beachvolley eller fodbold, basket eller håndbold på aktivitetsbanen.

I foråret 2022 blev der etableret en flot Padelbane, som vores elever bruger flittigt.

Vi skal i gang med et stort projekt, som vil gøre vores skole endnu mere attraktiv. Vi skal i gang med at bygge en ny flot idrætshal i tilknytning til skolen. Den er færdig i maj 2024.
 

Der skal i tilknytning til Campus Tønder ligeledes bygges et nyt kollegie, som bliver placeret tæt på Campus.Byggeriet går i gang i 2024

Ved siden af kollegiet, skal der laves en Amfibane, som kan bruges til idrætslige og kulturelle aktiviteter.

Vi har idrætsdage og deltager hvert år i DM-arrangementer for handelsskoler, hvor vi har skolehold i håndbold og fodbold. Vi har faktisk været værter for DM i håndbold de sidste fire gange det er afholdt. Det er mega fedt.

Vores Festudvalg arrangerer skolefester og fredagsbarer – ind i mellem har vi besøg af kunstnere, der optræder til vores fester. Bl.a. har vi haft besøg af Bro, Jimillian, Icekiid, Spectors og Ude af Kontrol.

Vi afholer hvert år Filmfestival, hvor vores dygtige elever fra mediefagslinjen fremviser deres eksamensprojekter. Her bliver der kåret vindere i forskellige kategorier, hvor der er fine præmier til vinderne.

Vi har fokus på Innovation & iværksætteri, og derfor er der hvert år deltagelse i Company Programme, som er en iværksætterkonkurrence der fungere som “Løvens Hule”. Vores elever er dygtige, og vi er ofte med ved de afsluttende konkurrencer.

I skoletiden har vi ofte besøg af inspirerende foredragsholdere, som har fokus på bestemte emner. De to tidligere topatleter, assisterende landstræner i kvindehåndbold Lars Jørgensen, og den tidligere 10.dobbelte verdensmester i kanoroning, Arne Nielsson, gav vores elever virkelig fine oplæg, hvor der var fokus på personlig udvikling og målsætninger.

Daniel Rye besøgte skolen, og fortalte om baggrunden for filmen “Ser du månen Daniel” – et godt indspark i den samfundsfaglige debat, som vi prioriterer højt her på skolen.

Vi har spændende studieture, som du virkelig skal glæde dig til. Det er fedt at være på studietur, hvor der udover det faglige, også er sociale og kulturelle oplevelser i vente. Læs mere om vores herlige studierejser

Du har stor indflydelse på din hverdag hos os, og hvis du har nogle gode ideer til aktiviteter eller faglige indspark, så sig endelig til. Vi er “Den lille skole, men den store familie” og vi ønsker at inddrage jer elever så meget som muligt.
Vi glæder os SÅ meget til at tage mod dig på Det Blå Gymnasium Tønder