EUD & EUX Business

EUX Business - student på 2 år

EUD & EUX Business er korte og attraktive ungdomsuddannelser


Du kan blive alt det, du drømmer om.

Med en EUD Business eller EUX Business er din fremtid åben, hvad enten du vil være elev i en virksomhed eller læse videre. Du kan tage den et-årige EUD Business – læs om EUD Business her – eller bygget et studieår på og vælge EUX Business. Ønsker du en EUX Business, hvor du bliver student på 2 år – læs mere her

Vi har linket til en virtuel informationsaften om EUX Business. Her fortæller vi om uddannelsens opbygning, indhold og mulighederne for at læse videre eller skabe en karriere i erhvervslivet.

For at læse vores uddannelsesmagasin, kan du klikke på dette link:

EUD katalog 2023

Du kan læse om adgangskravene for optagelse her:
Adgangskrav for optagelse på EUD & EUX Business

Hvis du vil læse lidt om opbygningen af EUX, så klik her

Her kan du se Karriere- og uddannelsesmuligheder

Se filmen om EUX Business på Tønder Handelsskole

Melanie Rasmussen afsluttede EUX Business på Det Blå Gymnasium Tønder og fortsatte karrieren hos Tønder Kommune. Mød hende i videoen, ligesom du kan møde nogle af underviserne, der fortæller om indholdet i uddannelsen.

Du kan også møde fire elever, som blev student fra EUX Business i sommeren 2021. Laura, Julie, Emil og Nicolai fortæller om,  hvorfor de valgte uddannelsen, hvor man kan blive student på 2 år – se video om EUX Business

Du er meget velkommen til at komme forbi, så du kan møde vores vejledere og lærere, elever fra EUX Business samt få en rundvisning på vores fine skole. Kontakt os gerne for en samtale om dine muligheder.

Du er naturligvis meget velkommen til at besøge vores skole, og høre om dine muligheder med en EUD eller EUX Business. Kontakt for en snak om dine muligheder – ring 73 73 40 80 og book en tid med en vejleder.