Vi har fede studierejser på alle årgange

Uforglemmelige oplevelser!

Mulighed for studierejser på alle tre årgange

Som elev på Det Blå Gymnasium Tønder, kommer du til at opleve udvalgte europæiske storbyer i 1. og 2. g
På 3.årgang har du mulighed for at komme til Shanghai, Beijing, New York eller Malaga

Storbyer venter på dig

På studieturene får du erfaring, som du senere kan bruge, hvis du drømmer om en international karriere. For på HHX er der masser af muligheder for studier eller jobs i udlandet, efter at du er blevet student.

I løbet af alle 3 år vil du opleve en daglig undervisning, hvor der bliver fokuseret på internationale forhold, og gennem studierejserne vil du som elev få styrket dine sprogfærdigheder i praksis samt få et godt indblik i de kulturelle, økonomiske og politiske forskelle, der er mellem de forskellige lande.

Som elev på HHX kommer du til at deltage i to eller tre studieture. I 1.g er alle elever på studietur til Hamborg. I 2.g er der forskellige muligheder, alt afhængig af hvilken studieretning man har valgt. Typisk går turen til en europæisk storby som fx London, Amsterdam eller Dublin.

“Dublin gemmer på mange flere oplevelser, end man havde forestillet sig. Vi var bl.a. på den danske ambassade og Guiness bryggeriet. Men Google var bare det største hit! Her fik vi en rundvisning og fik foredrag af en dansk medarbejder. Mange af de ting, vi fik at vide i Dublin, var en opfølgning på de områder, vi inden havde beskæftiget os med i undervisningen”
Gitte Kalstrup Hansen

GITTE KALSTRUP HANSN, 2

I 3. g er der mulighed for at komme på forlagt undervisning i udlandet.

Det Blå Gymnasium Tønder har sammen med andre handelsskoler udviklet et fælles internationaliseringsprogram. Det indeholder bl.a. mulighed for collegeophold i USA, Kina, Irland, Spanien og Tyskland. Disse studierejser omfatter undervisning, udflugter og virksomhedsbesøg. Det Blå Gymnasium Tønder dækker omkostninger til undervisning, mens eleven selv betaler for rejse og ophold.

I skoleåret 2019/2020 har vi haft 3.g elever på forlagt undervisning til Kina, og USA. For alle elevers vedkommende blev det uforglemmelige oplevelser!