Vi har fede studierejser på alle årgange

Uforglemmelige oplevelser!

Mulighed for studierejser på alle tre årgange

Som elev på Det Blå Gymnasium Tønder, kommer du til at opleve udvalgte europæiske storbyer i 1. og 2. g.

Vi har tidligere været i London, Bruxelles, Amsterdam eller Dublin. I skoleåret 2023/2024 skal vores elever i 1.g til Hamborg, mens turen for 2.gèrne er til enten Prag eller Bruxelles.

I 3.g har vi en længerevarende tur, hvor undervisningen er forlagt. Vi har tidligere besøgt USA (Washington og New York) og Kina (Shanghai og Beijing). Vores kommende elever i 3.g bliver tilbudt en studierejse til Vietnam i perioden 30. oktober til 13. november 2023.

Storbyer venter på dig

På studieturene får du erfaring, som du senere kan bruge, hvis du drømmer om en international karriere. For på HHX er der masser af muligheder for studier eller jobs i udlandet, efter at du er blevet student.

I løbet af alle 3 år vil du opleve en daglig undervisning, hvor der bliver fokuseret på internationale forhold, og gennem studierejserne vil du som elev få styrket dine sprogfærdigheder i praksis samt få et godt indblik i de kulturelle, økonomiske og politiske forskelle, der er mellem de forskellige lande.

Som elev på HHX kommer du til at deltage i to eller tre studieture.

I 2.g er der forskellige muligheder, alt afhængig af hvilken studieretning man har valgt. Typisk går turen til en europæisk storby som fx London, Bruxelles eller Dublin. I skoleåret 2023/2024 er det Prag og Bruxelles.

“Dublin gemmer på mange flere oplevelser, end man havde forestillet sig. Vi var bl.a. på den danske ambassade og Guiness bryggeriet. Men Google var bare det største hit! Her fik vi en rundvisning og fik foredrag af en dansk medarbejder. Mange af de ting, vi fik at vide i Dublin, var en opfølgning på de områder, vi inden havde beskæftiget os med i undervisningen”

GIT KALSTRUP HANSN,


I 3. g er der mulighed for at komme på forlagt undervisning i udlandet.

Det Blå Gymnasium Tønder har sammen med andre handelsskoler udviklet et fælles internationaliseringsprogram. Disse studierejser omfatter undervisning, udflugter og virksomhedsbesøg. Det Blå Gymnasium Tønder dækker omkostninger til undervisning, mens eleven selv betaler for rejse og ophold.

I skoleåret 2022/2023 har vi haft 3.g elever på forlagt undervisning til USA. For alle elevers vedkommende blev det uforglemmelige oplevelser!