HHX - Én uddannelse – mange muligheder!

HHX er en moderne og attraktiv gymnasieuddannelse med mange muligheder

Ønsker du optagelse på Det Blå Gymnasium Tønder?

Tilmeldingsfristen er 1.marts 2019
Ring til administrationen på telefon: 73 73 40 80

Én uddannelse - mange muligheder

Se vores uddannelsesmagasin eller læs om vores spændende uddannelse her på siden.
Du er altid velkommen til at besøge skolen!

Mulighederne er mange med en HHX

Uddannelsen er et godt springbræt til dit videre uddannelsesforløb. Uanset hvad din drøm er, så giver Handelsgymnasiet en god start på din videre karriere. Du behøver derfor ikke en færdig karriereplan, inden du begynder hos os. Tværtimod kan uddannelsen hjælpe dig til at beslutte, hvilken videregående uddannelse og karrierevej, der passer til netop dig!

På HHX kan du dyrke og styrke de fag, der netop matcher dine interesser. Du vil møde fag, som er unikke for Handelsgymnasiet blandet med nogle af de fag, du allerede kender fra grundskolen. På HHX vil du blive udfordret på din kreative og logiske sans på en helt anden måde, end du er vant til. Som elev hos os vil du opleve en tæt kontakt til erhvervslivet med opgaver taget direkte fra virkeligheden.

Vi arbejder helt tæt på virkeligheden og mener, det skal være sjovt at lære! På Det Blå Gymnasium tror vi på, at du lærer bedst, hvis du har en klar fornemmelse af, hvordan teorien bruges i praksis. Derfor tager undervisningen i vid udstrækning udgangspunkt i verden omkring os.

Gymnasieuddannelserne adskiller sig nu “kun” på studieretningsfag. Fag som Afsætning, Virksomhedsøkonomi, Jura og International økonomi er fag med et dagsaktuelt samfundsorienteret indhold, der bringer dig som elev tættere på virkeligheden. Vi har naturligvis også de traditionelle fag som Dansk, Engelsk, Matematik osv. – vel at mærke på det samme niveau som på andre gymnasiale uddannelser.

Åbent Hus den 26. januar 2019

HUSK VORES ÅBENT HUS LØRDAG DEN 26.JANUAR 2019

Hvis du fx. ønsker at læse Jura, Psykologi, Historie, Statskundskab, Økonomi, Sprog, IT-videnskab eller at uddanne dig til lærer, pædagog, sygeplejerske eller vil ind til politiet eller forsvaret, så giver HHX adgang til dette.

Faktisk giver HHX adgang til mere end 240 videregående uddannelser – afhængig af de valgte fag og niveauer

Læs om handelsgymnasiets mange muligheder

Undervisningen

Undervisningen på HHX handler om det, der sker i samfundet i dag, og hvordan vi kan være med til at påvirke fremtiden.

Du arbejder med emner og projekter, som tager udgangspunkt i danske og globale udfordringer for både samfund og virksomheder.

Du afprøver teorien i tværfaglige projekter, gennem samarbejde med virksomheder og i konkurrencer, hvor ledere fra erhvervslivet giver dig feedback.

Du træner mundtlig og skriftlig kommunikation i flere sprog for at blive knivskarp, når du skal holde oplæg og kommunikere med andre.

Du har gode muligheder for at starte din egen virksomhed i vores iværksættermiljø.

Mange af underviserne på HHX har tidligere arbejdet i det private erhvervsliv. Det betyder, at de har stor viden om, hvordan virksomheder omsætter den teori, du lærer i undervisningen på HHX, til praksis.