HHX - Én uddannelse – mange muligheder!

HHX er en moderne og attraktiv gymnasieuddannelse med mange muligheder

Ønsker du optagelse på Det Blå Gymnasium Tønder?

 

Ønsker du optagelse i skoleåret 2020/2021, så kontakt en af vores studievejledere.
I hverdagene er du velkommen til at ringe til administrationen på telefon:
73 73 40 80

Ønsker du i forbindelse med temaet “Job & Uddannelse” eller din OSO-opgave i 10.klasse, informationer eller en samtale med en af vores vejledere, så er du mere end velkommen til at kontakte os – vi står parat til at hjælpe. Ring til skolens administration på telefon 73 73 40 80, eller skriv til en af vores vejledere – deres mail er nederst på denne side.

Læs mere om HHX:

HHX Katalog 2019 Enkeltsidet_ok

 

Mulighederne er mange med en HHX

Uddannelsen er et godt springbræt til dit videre uddannelsesforløb. Uanset hvad din drøm er, så giver Handelsgymnasiet en god start på din videre karriere. Du behøver derfor ikke en færdig karriereplan, inden du begynder hos os. Tværtimod kan uddannelsen hjælpe dig til at beslutte, hvilken videregående uddannelse og karrierevej, der passer til netop dig!

På HHX kan du dyrke og styrke de fag, der netop matcher dine interesser. Du vil møde fag, som er unikke for Handelsgymnasiet blandet med nogle af de fag, du allerede kender fra grundskolen. På HHX vil du blive udfordret på din kreative og logiske sans på en helt anden måde, end du er vant til. Som elev hos os vil du opleve en tæt kontakt til erhvervslivet med opgaver taget direkte fra virkeligheden.

Vi arbejder helt tæt på virkeligheden og mener, det skal være sjovt at lære! På Det Blå Gymnasium tror vi på, at du lærer bedst, hvis du har en klar fornemmelse af, hvordan teorien bruges i praksis. Derfor tager undervisningen i vid udstrækning udgangspunkt i verden omkring os.

Gymnasieuddannelserne adskiller sig nu “kun” på studieretningsfag. Fag som Afsætning, Virksomhedsøkonomi, Jura og International økonomi er fag med et dagsaktuelt samfundsorienteret indhold, der bringer dig som elev tættere på virkeligheden. Vi har naturligvis også de traditionelle fag som Dansk, Engelsk, Matematik osv. – vel at mærke på det samme niveau som på andre gymnasiale uddannelser.

Hvis du fx. ønsker at læse Jura, Psykologi, Historie, Statskundskab, Økonomi, Sprog, IT-videnskab eller at uddanne dig til lærer, pædagog, sygeplejerske eller vil ind til politiet eller forsvaret, så giver HHX adgang til dette.

Faktisk giver HHX adgang til mere end 240 videregående uddannelser – afhængig af de valgte fag og niveauer

Læs om handelsgymnasiets mange muligheder

 

Ønsker du at prøve en dag som elev på skolen, så er du meget velkommen til at kontakte os. klik på linket for at se mere om dette tilbud:

Besøgsdag indbydelse

 

Gitte Lyse Gjesing

Studievejleder og underviser i Spansk gg@toha.dk

Flemming Sørensen (FS)

Studievejleder, markedsføring, events, idræt mm +45 28 25 28 39 fs@toha.dk

Paul Jacob Meyer

Studievejleder, Samfundsfag og IØ pm@toha.dk