Kursus, uddannelse, efteruddannelse og opkvalificering

Kursuscentret for hele kommunen

Behov for nye kompetencer?

Tønder Handelsskoles Kursuscenter, vi klæder dig på til fremtidens arbejdsmarked. Vi skaber nogle rammer, så du får mulighed for at tilegne dig ny viden og nye kompetencer, som udvikler dig både fagligt og personligt. Det er aldrig for sent at lære nyt.

Tønder Handelsskoles Kursuscenter er en del af Tønder Handelsskole. Vi uddanner vi ikke kun unge mennesker. Vi er det lokale kursuscenter for kommunens borgere og ansatte, uanset alder og baggrund.

Vi vil – uddannelse, efteruddannelse, opkvalificering.

Kursusafdelingen tilbyder følgende forløb

Du kan vælge mellem korte og længerevarende kursusforløb inden for blandt andet IT, økonomi, sprog, ledelse, kommunikation og salg/markedsføring. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få individuel vejledning.

IT værkstedet

Hver tirsdag, onsdag og torsdag er der åbent i vores IT værksted, her tilbyder vi IT- og økonomikurser i et åbent læringscenter. Her bestemmer du selv kursusdatoerne. Læs mere om vores IT værksted under vores kursusprogram.

Kurser for din virksomhed

Hvis din virksomhed har behov for et skræddersyet forløb, har vi mulighed for at lave specielle virksomhedskurser.
I bestemmer selv sammensætningen og om der skal være tale om uddrag fra forskellige områder.

Der er rigtig mange muligheder, og der kan ligeledes plukkes fra vores IT-værksteds kursusprogram, klik her for mere information.

 

Vi samarbejder med Aalborg Handelsskole om kursusudbuddet.

Ring og hør mere

Du er meget velkommen til at kontakte os for yderligere informationer på tlf. 7373 4083.

Heidi Borg – Kursussekretær

Følg os på Facebook