Studieretning med fokus på sprog, international økonomi og kulturforståelse

Her kommer du til at arbejde med kendskabet til den store, globale verden og dens mange muligheder

Studieretning med fokus på sprog, international økonomi og kulturforståelse.

Den internationale studieretning er for dig, der er interesseret i den store, globale verden og dens mange muligheder. Du vil få indblik i, hvordan verdens økonomi hænger sammen og hvordan det globale marked fungerer. Udgangspunktet er store globale virksomheder som ECCO, Danfoss, LEGO mfl.

Der vil være hele tre studieture. Der vil således være en studietur på hvert år. Første tur går til Hamborg, hvor det tyske marked er i fokus. På andet år rejser vi til Amsterdam, hvor vi skal opleve flere af byens kulturelle sider, og besøge ECCOs europæiske markedsføringskontor og deres garveri.

I 3.g rejser du til Shanghai, i Kina, hvor du skal modtage undervisning i international økonomi på både engelsk og dansk. Du bor på et kinesisk campus og skal prøve, hvordan det er at studere i Kina. På denne tur skal du også høre om hvordan danske virksomheder agerer på det kinesiske marked.

Du skal være interesseret i sprog generelt og engelsk i særdeleshed, da mange af dine tekster vil være engelsksprogede. Desuden er faget kulturforståelse et omdrejningspunkt denne studieretning

 

Det er en længerevarende studietur på knap 3 uger, hvor undervisningen flyttes fra Tønder til en anden destination. Du rejser til Shanghai, i Kina, hvor du skal modtage undervisning i international økonomi på både engelsk og dansk. Du bor på et kinesisk campus og skal prøve, hvordan det er at studere i Kina. På denne tur skal du også høre om, hvordan danske virksomheder agerer på det kinesiske marked.

Der vil også blive tid til et besøg i Beijing, hvor der vil være rig mulighed for at få et indblik i den kinesiske kultur.

En fantastisk tur!