Velkommen til din fremtid

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Tønder Handelsskole og Det Blå Gymnasium Tønder

Vi tilbyder....

På Det Blå Gymnasium & Tønder Handelsskole tilbyder vi uddannelserne EUD Business, EUX Business og vores gymnasiale forløb HHX. Ligeledes har vi i samarbejde med EUC Syd det tekniske gymnasium, HTX.

Desuden har vi et kursuscenter, som udbyder kurser inden for bl.a. sprog, IT og ledelse. Vores kursuscenter har et meget tæt  samarbejde med områdets virksomheder om uddannelse og kompetenceudvikling. Derfor er vores kurser og uddannelser up-to-date og tæt på praksis i virksomhedernes dagligdag.

Tønder Handelsskole er en selvstændig handelsskole, med det formål at dække områdets aktuelle og fremtidige behov for erhvervsrettede, merkantile og almendannende uddannelser. Vi er kendt som et godt lærested, hvor undervisningen foregår i et tidsvarende og motiverende miljø, hvor udviklingen af de faglige, sociale og personlige kompetencer vægtes højt.

Vi glæder os til at byde velkommen på Det Blå Gymnasium & Tønder Handelsskole.

 

Kontakt skolen for yderligere informationer

Du er ALTID velkommen til at kontakte skolen for yderligere informationer. Vores administrative personale er klar til at hjælpe dig. Ønsker du informationer om uddannelser og de mere specifikke studieretninger, er skolens studievejledere parate til at uddybe de oplysninger som er på hjemmesiden og i vores informationsmateriale.

Skolens telefonnummer er 73 73 40 80

Mail til os på toha@toha.dk

Vi glæder os til at se dig på Tønder Handelsskole og Det Blå Gymnasium Tønder.