HHX og de mange muligheder

Med en HHX studentereksamen får du en attraktiv og moderne ungdomsuddannelse samt mange muligheder for at uddanne dig videre

HHX er et godt springbræt til dit videre uddannelsesforløb

Uddannelsen er et godt springbræt til dit videre uddannelsesforløb. Uanset hvad din drøm er, så giver Handelsgymnasiet en god start på din videre karriere. Du behøver derfor ikke en færdig karriereplan, inden du begynder hos os. Tværtimod kan uddannelsen hjælpe dig til at beslutte, hvilken videregående uddannelse og karrierevej, der passer til netop dig!

På HHX kan du dyrke og styrke de fag, der netop matcher dine interesser. Du vil møde fag, som er unikke for Handelsgymnasiet blandet med nogle af de fag, du allerede kender fra grundskolen. På HHX vil du blive udfordret på din kreative og logiske sans på en helt anden måde, end du er vant til. Som elev hos os vil du opleve en tæt kontakt til erhvervslivet med opgaver taget direkte fra virkeligheden.

Vi arbejder helt tæt på virkeligheden og mener, det skal være sjovt at lære! På Det Blå Gymnasium tror vi på, at du lærer bedst, hvis du har en klar fornemmelse af, hvordan teorien bruges i praksis. Derfor tager undervisningen i vid udstrækning udgangspunkt i verden omkring os.

Gymnasieuddannelserne adskiller sig nu “kun” på studieretningsfag. Fag som Afsætning, Virksomhedsøkonomi, Jura og International økonomi er fag med et dagsaktuelt samfundsorienteret indhold, der bringer dig som elev tættere på virkeligheden. Vi har naturligvis også de traditionelle fag som Dansk, Engelsk, Matematik osv. – vel at mærke på det samme niveau som på andre gymnasiale uddannelser.

Jura, Psykologi, Sygeplejerske, Politi- mulighederne for videreuddannelse efter HHX er mange

Hvis du fx. ønsker at læse Jura, Psykologi, Historie, Statskundskab, Økonomi, Sprog, IT-videnskab eller at uddanne dig til lærer, pædagog, sygeplejerske eller vil ind til politiet eller forsvaret, så giver HHX adgang til dette. Faktisk giver HHX adgang til mere end 240 videregående uddannelser – afhængig af de valgte fag og niveauer.

Klik på linket og læs om HHX

Ønsker du at prøve en dag som elev på skolen, så er du meget velkommen til at kontakte os. klik på linket for at se mere om dette tilbud:

Besøgsdag indbydelse