For dig der synes Tysk og markedsføring er spændende

I en kombination med Tysk på A-niveau får du lov at arbejde med Afsætning på højeste niveau

Tysk & Afsætning

Studieretningen er målrettet dig, der synes marketing, reklame og salg lyder spændende, og som samtidig gerne vil dygtiggøre dig i tysk.
Du kommer til at arbejde med markedsføring på højeste niveau, og i en kombination med Tysk på A-niveau, får du lov at arbejde med Afsætning
i et international perspektiv.

 

Ideúdvikling, branding, markedsføring og kundeadfærd

Studieretningen med Afsætning A og Tysk A læner sig meget op af den Internationale studieretning. Her er også faget kulturforståelse centralt specielt sat ind i en kontekst, hvor der fokuseres på det tyske marked. Indenfor marketing kommer du til at arbejde med mange forskellige elementer – herunder idéudvikling, branding, markedsføring og kundeadfærd.

Du vil sikre kendskab til og forståelse for, hvorfor virksomheder sælger varer og tjener penge herpå. Du kommer til at arbejde med konkrete virksomheder – lokale, nationale og internationale i undervisningen. Da det er en studieretning i kombination med Tysk på A-niveau, vil der i særdeleshed blive arbejdet med virksomheder,
der er i grænseregionen. Du kan sætte dit eget præg på din studieretning inden for marketing med en række spændende valgfag.
Du har både mulighed for at specialisere dig yderligere inden for feltet eller supplere med fag inden for andre discipliner.

FAGENE PÅ TYSK & AFSÆTNING
A Dansk
A Engelsk
A Spansk
A Tysk
B Historie
B Virksomhedsøkonomi
A Afsætning
B International Økonomi
C Samfundsfag
C Informatik
C Jura
C Matematik
C Kulturforståelse