Overvejer dit barn en studentereksamen?

En HHX-studentereksamen åbner mange muligheder

Som forælder spiller du en central rolle

Du er en vigtig medspiller
Som forælder spiller du en central rolle, når din søn eller datter skal vælge uddannelse. Det gælder både, når den unge har brug for sparring til at afklare uddannelsesønsker, og når han/hun skal søge optagelse på den ønskede ungdomsuddannelse.

Ikke mindst den unges ansøgning til en ungdomsuddannelse stiller krav til dig som forælder, idet du, hvis din søn/datter er erklæret uddannelsesparat, har ansvar for senest 1. marts at sende uddannelsesplan til det højest prioriterede uddannelsessted.

Vi prioriterer et tæt forældresamarbejde. Derfor er du som forældre ALTID velkommen til at kontakte skolen – både hvis dine børn allerede er elev her, men ikke mindst hvis du/I ønsker informationer om vores attraktive uddannelser.

Rundvisning & vejledning

“Jamen er HHX en studentereksamen….?”
Har du spørgsmål til vores uddannelse eller ønsker en snak med en vejleder, så er du altid velkommen til kontakte os. Vi oplever desværre, at mange forældre har en række uafklarede spørgsmål omkring indholdet i vores gymnasieuddannelse, HHX. Det vil vi meget gerne være med til at afklare, så kom endelig forbi.

Vi er meget fleksible i forhold til en samtale.

Der er også dage med Åben Vejledning, hvor man kan “droppe ind”. Disse datoer er:
25.november, klokken 16:00 – 19:00
15.december, klokken 16:00 – 19:00
27.december, klokken 10:00 – 12:00

Se en lille film om vores studentereksamen, ved at klikke her