Overvejer dit barn en studentereksamen?

En HHX-studentereksamen åbner mange muligheder

Som forældre spiller du en central rolle

Du er en vigtig medspiller
Som forælder spiller du en central rolle, når din søn eller datter skal vælge uddannelse. Det gælder både, når den unge har brug for sparring til at afklare uddannelsesønsker, og når han/hun skal søge optagelse på den ønskede ungdomsuddannelse.

Ikke mindst den unges ansøgning til en ungdomsuddannelse stiller krav til dig som forælder, idet du, hvis din søn/datter er erklæret uddannelsesparat, har ansvar for senest 1. marts at sende uddannelsesplan til det højest prioriterede uddannelsessted.

Vi prioriterer et tæt forældresamarbejde. Derfor er du som forældre ALTID velkommen til at kontakte skolen – både hvis dine børn allerede er elev her, men ikke mindst hvis du/I ønsker informationer om vores attraktive uddannelser.

Rundvisning & vejledning

“Jamen er HHX en studentereksamen….?”
Det spørgsmål får vi desværre stadigvæk ind i mellem…og ja, HHX er en studentereksamen! Ovenikøbet en moderne studentereksamen, der giver muligheden for mere end 200 uddannelser på universitetet, professionsbachelor, korte videregående uddannelser. Tilmeld kan man med en HHX gå direkte ud i erhvervslivet og få en elevplads.

Har du spørgsmål til vores uddannelser eller ønsker en snak med en vejleder, så er du altid velkommen til kontakte os. Mange forældre har helt naturligt, en række uafklarede spørgsmål omkring indholdet i vores uddannelser – det vil vi meget gerne være med til at afklare, så kom endelig forbi.

Vi er meget fleksible i forhold til en samtale. Skriv til os via chatfunktionen for at booke en tid til en  samtale.

Passer det ikke ind i kalenderen, så finder vi et andet tidspunkt.

Se en lille film om vores studentereksamen, ved at klikke her
Der er flere film om skolen og de forskellige uddannelser – klik  her for at se dem.