Menu

Åbent Hus 2024

Kom til Åbent Hus 27. januar 2024

Vi glæder os til at møde dig og dine forældre

Afsæt allerede nu et par timer lørdag den 27. januar 2024, hvor vi holder Åbent Hus i tidsrummet kl. 10:00 – 13:00. Her vil vi rigtig gerne vise interesserede elever og gerne med deres forældre, hvordan dagligdagen er på Det Blå Gymnasium Tønder. Vi har rigtig meget spændende at byde på, så kom og hør om dine muligheder med en ungdomsuddannelse fra vores skole – og se samtidig vores fine faciliteter.

Til vores Åbent Hus kan du møde nogle af vores herlige elever fra både vores EUD, EUX, HTX og HHX.  De vil sammen med vores vejledere, enkelte undervisere og ledelsen, fortælle om de fag, som du kan få på Det Blå Gymnasium Tønder. Eleverne vil også kunne fortælle om de ting, som var i deres overvejelser, da de skulle vælge ungdomsuddannelse. Vores uddannelser åbner mulighederne for dig – uanset hvad din drøm er!

Studieretninger, studierejser og sociale liv

Hos os er der forskellige studieretninger på HHX. Du vil til vores Åbent Hus have muligheden for at høre om, hvad der er fokus på i de forskellige retninger. Vores uddannelser er virkelighedsnære og dette afspejles i den måde vi arbejder på – uanset hvilken studieretning du vælger.

På Det Blå Gymnasium Tønder ønsker vi, at vores elever skal få viden og kendskab til internationale, samfundsfaglige og økonomiske forhold. Derfor har vi også tilbud om studierejser på alle årgange. Her besøger vi forskellige destinationer i Europa og USA, hvor vi på turene beskæftiger os med kulturen og besøger forskellige virksomheder og attraktioner.

Vores elevråd og festudvalg er også med til Åbent Hus, og de vil bl.a. kunne fortælle om nogle af de mange sociale aktiviteter, som vores elever kan deltage i. Det kan være aktiviteter i skoletiden, hvor vi har gæstelærere eller foredragsholdere på besøg. Ligeledes har vi mange aktiviteter uden for skoletiden, som vores elever kan deltage i.

På Det Blå Gymnasium Tønder og Campus Tønder er der masser af udvikling

Vi har et fantastisk socialt miljø, som vores elever og ansatte hver dag er med til at udbygge. I klasserne er der nye borde og stole, og i vores fælleslokaler er der mange muligheder for at arbejde i lækre møbler. Indendørs har vi mulighed for at eleverne i pauserne kan spille playstation, bordtennis eller bare sidde og hygge sig. Vi har et moderne Gamerrum, der kan benyttes udenfor skoletiden.

På vores fine udearealer har vi allerede etableret en discgolfbane, en multibane, der er mulighed for at bruge vores udendørs fitnessområde eller spille beachvolley. I sommeren 2022 har vi etableret en moderne padelbane, som vores elever og ansatte bruger flittigt.

Et år med mange nye tiltag

Til Åbent Hus vil du også kunne høre om de nye tiltag, som er i gang på Det Blå Gymnasium Tønder. Vi er bl.a. i gang med at bygge en ny og topmoderne idrætshal, som bliver placeret lige ved siden af skolen.

I tilknytning til skolen, skal der bygges en Amfi-bane, som bliver med en lille fodboldbane, og med mulighed for at arrangere kultur- og musikarrangementer.

Ved Campus Tønder, skal der også bygges nye ungdomsboliger. Byggeriet af Campus Kollegiet forventes at begynde i sommeren 2023.

Hvad siger eleverne

Jasmin Kooi

”Jeg har haft et mega godt år i 1.g. Fra første dag har jeg oplevet et... læs mere

Jona Helene Jensen

“Jeg valgte at tage på HHX i Danmark, da det giver mig en masse muligheder for... læs mere

Julie Tjørnelund

”Udover det faglige, så har fællesskabet på skolen været mega godt. Det er ikke så stor... læs mere

">