Aktivitetsområde ved skolen

I maj 2024 indviede vi vores nye Multihal. Den er SÅ flot, og vi er glade for den donation vi fik af AP. Møller Fonden, som muliggjorde dette smukke og funktionelle byggeri.
    

Her er et lækkert fitnesscenter, som eleverne kan bruge i tilknytning til skoletiden.

Vi har en kunstgræsbane, som står færdig i sommeren 2024. Banen er en Amfibane, hvor der også kan afholdes koncerter, open air arrangementer og teater.

i 2022 blev der etableret en padelbane, som er meget populær og bruges flittigt.

Vi har også en discgolfbane, hvor der er seks stationer rundt om skolen.

Vores udendørsfitnessanlæg er placeret i Gårdhaven

 

Multibanen blev indviet i 2019

I slutningen af september måned 2019, kunne formand for bestyrelsen i Tønder Handelsskoles venner, Solveig Andersen, klippe den blå snor og dermed indvie skolens nye aktivitetsområde. Med sine 480 kvadratmeter er multibanen så stor, at der er mulighed at spille boldspil som fodbold, håndbold, hockey og basketball på banen. Banen er blevet udstyret med lys, så brugerne af området kan benytte faciliteterne uden for skoletiden.

 

Aktivitetsområdet er blevet til med støtte fra forskellige sponsorere. Vi ønsker at takke alle bidragsydere, som har støttet vores projekt. Følgende har støttet:

Sydbank Fonden
Tønder 10/Tønder Ungdomsskole
Tønder Sportscollege
Bredebro Sparekasse

Desuden er aktivitetsområdet med multibanen støttet med midler fra LAG Haderslev-Tønder.
LAG Haderslev-Tønder er støttet af Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne (ELFUL): http://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020/index_da.htm

Link til lokale aktionsgrupper LAG og FLAG