EUX Business - student på 2 år

Med en EUX Business kan du blive student på 2 år

Hvad er EUX Business?

Desværre er der stadigvæk mange unge, (og deres forældre) der ikke har så meget kendskab til EUX Business. Det er ærgerligt, for EUX Business er en ungdomsuddannelse, der giver dig mange muligheder og kompetencer! Læs om dine karrieremuligheder med en EUX Business.

EUX Business er en attraktiv vej at gå, for dig der ønsker en 2-årig ungdomuddannelse. Efter 2 år i skole er du student og klar til at læse videre. Du kan også bruge din EUX Business til at komme ud i erhvervslivet, og få en toårig elevplads i en virksomhed. Med en EUX Business får du et stærkt fundament for din fremtid.

Du har fag som dansk og engelsk, men du har også mulighed for at få fag som markedsføring og innovation. Se alle fag og opbygningen på EUX Business

På EUX Business kan du vælge netop de fag, som interesserer dig mest, samtidig med at du vil få kompetencer, der er efterspurgte af erhvervslivet.

Hør fire af vores EUX-elever fortælle om dagligdagen

Mød tidligere elever fra EUX Business

Med en EUX Business ér du i virkeligheden. Fagene bliver undervist med udgangspunkt i, at teori hurtigt kan bringes i anvendelse.

Som EUX Business-elev bliver du forberedt på at komme ud i erhvervslivet, og hvis du foretrækker at læse videre, giver fagene på gymnasialt niveau dig også mulighed for det.

Kontakt skolen for at aftale en snak med en studievejleder. Du kan også komme til at møde elever fra vores EUX Business og samtidig få en rundvisning på Det Blå Gymnasium og Campus Tønder.