Tønder Sportsakademi

Læs om Tønder Sportsakademi på Det Blå Gymnasium Tønder

Nyt sportsakademi på Det Blå Gymnasium Tønder

Tønder Sportsakademi er et nyt tilbud til alle, som går på Det Blå Gymnasium Tønder. Her kan du kombinere din ungdomsuddannelse på HHX, HTX og EUX Business med din sportsgren.

Vi har plads til alle, der er motiveret for at gennemføre en ungdomsuddannelse og som gerne samtidig vil dygtiggøre sig inden for en sportsgren.
Er du håndbold- eller fodboldspiller, så har vi tilknyttet dygtige trænere, og der vil være ugentlige træningspas med bold.

Dyrker du en anden idrætsgren, kan du blive tilknyttet den fysiske træning og de øvrige tilbud der er gennem Tønder Sportsakademi.

Træningen foregår i vores nye og flotte faciliteter. Styrketræningen er i vores fitnesscenter, håndbold i multihallen og fodbold bliver fortrinsvis på kunstgræsbanen.

Læs om linjerne

Vi har i skoleåret 2024/2025 oprettet to linjer, håndbold og fodbold. Til disse linjer er der tilknyttet dygtige og veluddannede trænere. Dyrker du en anden sportsgren, så kan du sagtens være med på Tønder Sportsakademi, da du så kan deltage i den fysiske træning, kost & ernæring, mentaltræning og de sociale aktiviteter.
Håndboldlinjen

Fodboldlinjen

Uddannelserne Tønder Sportsakademi

Kost, ernæring & mentaltræning

Holdet bag Tønder Sportsakademi