Kursus, uddannelse, efteruddannelse og opkvalificering.

Vi vil – uddannelse, efteruddannelse, opkvalificering
Det lokale uddannelsescenter for kommunen

Behov for nye kompetencer?

Tønder Handelsskoles Kursuscenter, vi klæder dig på til fremtidens arbejdsmarked. Vi sørger for, at du får ny viden og nye kompetencer, som udvikler dig både fagligt og personligt.
Det er aldrig for sent at lære nyt. Vi er det lokale uddannelsescenter for alle kommunens borgere og ansatte, uanset
alder og baggrund.

Vi vil – uddannelse, efteruddannelse, opkvalificering.

Det er aldrig for sent at lære nyt...

Tønder Handelsskoles Kursuscenter er en del af Tønder Handelsskole. Vi uddanner vi ikke kun unge mennesker. Vi er det lokale uddannelsescenter for kommunens borgere og ansatte, uanset alder og baggrund.

Vores kursusforløb

Du kan vælge mellem korte og længerevarende kursusforløb inden for blandt andet IT, sprog, ledelse, kommunikation, salg/markedsføring, og økonomi. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os for at få individuel vejledning.

KURSER FOR DIN VIRKSOMHED
Hvis din virksomhed har behov for et skræddersyet forløb, har vi mulighed for at lave specielle virksomhedskurser. I bestemmer selv sammensætningen af moduler og om der skal være tale om uddrag fra forskellige områder. Vi har afsat mandag og fredag til denne aktivitet og vi kan håndtere hold fra 1 op til 16 personer ad gangen. 

Kontakt os for nærmere information.

Kontakt en medarbejder

Følg os på Facebook

 

IT værkstedet

Hver tirsdag, onsdag og torsdag er der åbent i vores IT værksted, her tilbyder vi IT- og økonomikurser i et åbent læringscenter. Her bestemmer du selv kursusdatoerne. De øvrige kursusforløb er tilrettelagt, så du kun skal være væk fra din arbejdsplads kort tid ad gangen.

Vi samarbejder med Business College Syd og Tradium om kursusudbuddet.