Ny spændende stilling

Det Blå Gymnasium i Tønder søger kollega til marketing, projekter og events.

Det Blå Gymnasium i Tønder søger kollega til marketing, projekter og events.

Det Blå Gymnasium søger en ny kollega til en nyoprettet stilling inden for marketing, projektledelse, events mv. I stillingen kan også indgå administrative samt undervisningsmæssige opgaver.
Vi søger derfor en person, der har kompetencer inden for markedsføring, grafisk opsætning, har erfaring med eller mod på projektledelse samt enten undervisningserfaring eller administrativ erfaring.

Du er udadvendt og har lyst til at arbejde med unge mennesker i et internationalt, dynamisk og moderne undervisningsmiljø, hvor teamsamarbejde er en forudsætning for succes.

Det Blå Gymnasium og Tønder Handelsskole tilbyder ansættelse på en skole i en rivende vækst og udvikling. Skolen rummer HHX, de merkantile erhvervsuddannelser, kursusafdeling samt HTX i samarbejde med EUC Syd. På skolen opfatter vi os selv som den forholdsvis lille skole, men den store familie, hvilket afspejler den tilgang, vi møder vores elever med, og den måde vi samarbejder på. I hverdagen arbejder vi på tværs af fagområderne, og er i tæt dialog og samarbejde med erhvervslivet.

Løn- og ansættelsesvilkår ifølge gældende overenskomster på området. Ansættelse pr. 1.maj 2023 eller snarest herefter.
Ansøgningsfrist: 27. marts 2023. Ansættelsessamtaler gennemføres umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til:
Direktør Carsten Uggerholt Eriksen på 40 79 78 85

Ansøgning vedlagt CV sendes på mail til:
Helle B Madsen
Tønder Handelsskole
Martin Hammerichsvej 3
6270 Tønder
E-mail: [email protected]