Avancement i Company Programme

𝐄𝐥𝐞𝐯𝐢𝐝𝐞́ 𝐯𝐢𝐧𝐝𝐞𝐫 𝟒𝟎𝟎𝟎 𝐤𝐫. 𝐨𝐠 𝐞𝐫 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐫𝐞 𝐭𝐢𝐥 𝐫𝐞𝐠𝐢𝐨𝐧𝐬𝐦𝐞𝐬𝐭𝐞𝐫𝐬𝐤𝐚𝐛𝐞𝐫𝐧𝐞 𝐢 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐚𝐧𝐲 𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐞

/ Alle Nyheder / 1 måned siden

Det Sønderjyske Mesterskab i Company Programme blev i dag afviklet på IBC Aabenraa, og vi var repræsenteret med to elevhold.
Company Programme er et virkelighedsnært virksomhedsopstarts-forløb for de sønderjyske handelsgymnasier, der udfordrer og styrker elevernes innovative og entreprenørielle kompetencer. Forløbet træner eleverne i at udvikle deres gode idéer og omsætte dem til realiserbare virksomheder eller sociale projekter. I dag blev eleverne målt og vejet i forhold til deres entreprenørielle kompetencer.
Vores 2 elevvirksomheder Dé Clava, der har udviklet en app, som kan gøre det lettere at finde koncerter og andre arrangementer lige i nærheden, og INNO-DK som har udviklet en strip, som kan teste, om der er tilføjet stoffer i ens drink, og hvilke der er tale om, fik hård konkurrence i til dagens mesterskab.
Til mesterskabet blev begge hold bedømt i forskellige discipliner: Lukket dommerinterview i 15 minutter, standinterview i 15 minutter samt en pitch på 4 minutter.
De 2 hold havde også på forhånd indsendt en rapport, som var blevet bedømt af udvalgte erhvervsfolk forud for mesterskabet.
Begge hold klarede sig godt, men det endte med at INNO-DK fik nok point til at blive sendt videre i konkurrencen til det Syddanske Regionsmesterskab🙌
Der var desuden også mulighed for at få sparring med Danske Bank. Her levede INNO-DK også op til Danske Banks bedømmelseskriterier, og vandt 4000 kr. som de kan indskyde i deres firma👌
Det var en rigtig spændende og lærerig dag med kvalificeret sparring og bedømmelse af elevernes ideer.
Det Syddanske Regionsmesterskab finder sted 14. marts 2024 i Videnbyen i Odense.