Virksomheder besøgte EUD Business

Fokus på karrierermulighederne hos JYSK og Bygma

/ Alle Nyheder / 2 måneder siden

Onsdag den 3. april havde vi besøg af repræsentanter fra JYSK og Bygma Tønder. De var på skolen i forbindelse med, at vores elever på GF 2 EUD Business arbejder med jobsøgning. Eleverne på GF 2 afslutter deres EUD Business til sommer, og har derefter muligheden for at søge elevplads i bl.a. detail & handel. For at give eleverne inspiration fra erhvervslivet, så havde vi onsdag besøg af dygtige medarbejdere fra Bygma og JYSK.
De fortalte om hvilke kompetencer der bliver vægtet i de to virksomheder, om dagligdagen hos henholdsvis JYSK og Bygma, hvilke arbejdsopgaver de bliver stillet overfor samt ikke mindst uddannelsesforløbene, hvor der begge steder er fokus på praktiske opgaver.
Vores elever fik god inspiration fra de dygtige virksomhedsrepræsentanter. Der blev givet svar på mange af de “dagligdagsspørgsmål” der er omkring job og uddannelse.

Eleverne på GF2 EUD Business skal nu i gang med næste step i processen, hvor de bl.a. får mulighed for at komme i praktik, ligesom de skal skrive ansøgninger, “lære” at gå til jobsamtale og prioriterer deres “pitch” og præsentation.

Er den praktiske skolegang med fokus på opgaver fra erhvervslivet noget for dig, så læs mere om vores EUD & EUX Business her