DM i håndbold for handelsskoler

Den 7. og 8. februar er Det Blå Gymnasium Tønder vært for DM i håndbold for handelsskoler. Læs mere og se turneringsplanen her.

/ Alle Nyheder / 5 måneder siden

 

Onsdag og torsdag i denne uge er vi værter for DM i håndbold for handelsskoler. Kampene spilles i Tønderhallerne, og skoler fra hele landet har tilmeldt hold i forskellige rækker – i alt er ca. 350 deltagere tilmeldt fra byer som Mors, Silkeborg, Skjern, Odense og Aars.

Eleverne overnatter på Det Blå Gymnasium Tønder.

Det er fjerde gang skolen er vært for turneringen, og det er altid en glæde at tage imod vores gæster og kunne vise de fantastiske faciliteter frem, vi har i Tønder.

Turneringsplan
Der er både en turnering for drenge- og pigehold. Du kan se turneringsplanen og oversigt over kampene her: Turneringsplan for Handelsskole DM Håndbold 2024

Rigtig mange er involverede i stævnet – sponsorer, elever, tidligere elever, frivillige i hallen, dommere osv. Alle gør de en ekstra, frivillig indsats for at få det hele til at gå op i en højere enhed.

Så kom endelig forbi Tønderhallerne onsdag og torsdag, hvor der er masser af god håndbold på programmet – fx er der mange spillere, der er repræsenterede på de forskellige u-landshold.

Kampene foregår onsdag fra kl. 8.30 til 18 og torsdag fra kl. 8.00-16.

Turneringen afsluttes med, at vi kårer det bedste drenge- og pigehold.

En stor tak til alle sponsorer