Vellykket idrætsdag 2021

Herlig idrætsdag afholdt i Tønderhallerne fredag inden efterårsferien

Derer tradition for, at vi på Det Blå Gymnasium Tønder holder idrætsdag den sidste fredag inden efterårsferien. Sidste år blev det en lidt afdæmpet form pga corona, men i år kunne det heldigvis lade sig gøre at tilbyde vores elever en sportsdag med masser af muligheder. Vi prioriterer trivsel højt, og på idrætsdagen er der altid plads til en masse social samvær, ligesom det er muligt at få sved på panden.

Som altid starter dagen med tovtrækningskonkurrence, hvor eleverne er opdelt efter hvilken klasse de går i. Vinderne blev i år suverænt 3c, der simpelthen hev alt kraft ud af modstanderne og sejrede suverænt.
Se et par videoer med tovtrækning nedenfor:
Semifinale Tovtrækning 3c vs lærerne   Finale tovtrækning

Efter tovtrækningen havde eleverne mulighed for at deltage i forskellige “drop-in” aktiviteter. Der kunne spilles badminton, bordtennis, basket eller der var mulighed for en løbetur. Vi havde også Padeltennis på programmet, ligesom det var muligt med en gang crossfit i Station 28.

Vi havde to holdturneringer i henholdsvis fodbold og volley. I fodboldturneringen drev Marius Møller sit hold frem til en overbevisende sejr.


Ligeledes var der rig mulighed for at komme i “spillehal” som var cafeteriaområdet, der var omdannet til brætspilsmekka. Dejligt at se som eleverne hyggede sig i de idelle forhold i Tønderhallerne.
Som afslutning på idrætsdagen blev der spillet dødbold – alle mod alle. En herlig tilbagevendende begivenhed, hvor det i år blev Noah Wendicke fra Højer der vandt!