Succes ved Company Programme

Flotte placeringer i indledende runde

Succes ved Company Programme

2.D har i dag været til Sønderjysk Mesterskab i Company Programme – i Åbenrå. Company Programme er et virkelighedsnært entreprenørskabsforløb for ungdomsuddannelserne. Forløbet udfordrer og styrker elevernes innovative og entreprenørielle kompetencer, ligesom det træner eleverne i at udvikle deres gode idéer og omsætte dem til realiserbare virksomheder eller sociale projekter.
I COmpany Programme forløbet har elevholdene mulighed for at deltage i regionale og nationale konkurrencer, hvor de præsenterer deres idéer over for professionelle erhvervsfolk, som optræder som dommere. Mødet med dommerne giver eleverne den relevante og konstruktive feedback, der skal til for at kvalificere ideerne videre i processen, som igen skal til for, at de i sidste ende kan føre dem ud i livet. Første step af disse konkurrencer, blev afviklet i Åbenrå torsdag den 23. februar.

Næste step er i Kolding

Sammen med 34 virksomheder dystede vores elever i iværksætteri for at kvalificere sig til de Regionale mesterskaber. Vi fik en flot 2. plads og så fik vi yderligere 2 placeringer. Det vil sige at vi sender 3 virksomheder afsted til de Regionale mesterskaber i Kolding, hvor de så gerne skulle kvalificere sig til DM.