Flot dimission afsluttede studenterugen

Torsdag eftermiddag dimitterede vores afgangselever


Efter to års fravær på grund af corona, så var vi tilbage i Schweizerhalle for at afholde vores dimission. Som altid var det en højtidlige og flot eftermiddag, hvor der var pyntet ualmindeligt flot op.
Efter indmarch med alle afgangseleverne bød skolens direktør, Carsten Eriksen, velkommen til de mange fremmødte elever og forældre.

Carsten holdt efterfølgende en flot tale for eleverne. Jannie Elgaard og Mikkel Carlsen styrede flot begivenhederne som værter, og kunne som første indslag præsentere musikindslag med Queen sange – bl.a. meget passende “We are yhe champions”.

Årets dimissionstale blev holdt at direktør for Tønder Festivalen Stephan Scheelke, mens festtalen til eleverne på vanlig humoristisk og underfundig vis blev holdt af lektor Lars Hansen. Efter “For en fremmed barsk og fattigt” flot fremført af Heidi Gjelstrup, var der uddeling af eksamensbeviser ved direktør Carsten Eriksen og Uddannelseschef Ole Dalsgaard. Afgangseleverne fra HHX, EUX Business og EUD Business fik overrakt deres eksamensbeviser, mens HTX-eksamensbeviserne blev uddelt af rektor på Teknisk Gymnasium Sønderjylland, Peter Brodersen.


Igen i år var der flotte legater til eleverne. TAK til følgende legatgivere:
Sydbank Fonden
Hydro Extrusion
Sparekassen Bredebro
Danske Bank
HK Sydjylland
KALB
Købmand J. Thomsen og hustrus mindelegat
We Ha´s jubilæumslegat.

Efter dimissionen var der fotografering af eleverne og forfriskninger til forældre og pårørende.
TUSIND TAK til de mange der var mødt op for at fejre vores studenter. HELD & LYKKE til ALLE vores herlige studenter og endnu engang TILLYKKE MED VELGENNEMFØRT EKSAMEN