Går du i 9. eller 10. klasse?

Den 25. januar 2020 klokken 10:00 - 13:00 er der åbent hus på Det Blå Gymnasium Tønder

Valget af ungdomsuddannelse er vigtigt! Vi slår nu dørene op til vores åbent hus, hvor du kan komme og få svar på alt, du skal vide om EUD Business, EUX Business og HHX.

Det Blå Gymnasium Tønder er for dig, der vil tage en ungdomsuddannelse med fag du kan bruge i din fremtidige karriere. Uanset om du vælger vores erhvervsuddannelse, EUD Business, eller du ønsker studentereksamen med EUX Business eller HHX.

Vi vil gerne invitere dig og dine forældre indenfor på skolen, hvor I sammen får mulighed for at opleve atmosfæren og se på vores fine faciliteter. Der vil naturligvis også blive informationer om velkendte fag som dansk, matematik, engelsk og samfundsfag, ligesom de nye og spændende fag som virksomhedsøkonomi, afsætning, international økonomi, kulturforståelse og innovation bliver præsenteret

Til vores åbent hus kan du møde elever, lærere og studievejledere, som kan fortælle dig om den uddannelse, du har lyst til at vide mere om. Du kan også høre om alle dine andre muligheder med bl.a. Sportscollege, Deutsche Sprachdiplom PRO 1, Cambridge Engelsk, Company Programme, deltagelse i talentforløb og meget mere.

Du vil naturligvis også få informationer om vores studieture til europæiske storbyer, samt New York, Shanghai og Beijing.

En ungdomsuddannelse hos os er udfordrende år, og en plads i et stærkt studiemiljø, hvor undervisning, skolearbejde og mange sociale aktiviteter former din fremtid, så du bliver klar til en spændende karriere.

Vi glæder os til at se dig, lørdag den 25. januar 2020 klokken 10:00 – 13:00

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Ring til skolen på 73 73 40 80 eller læs mere om vores uddannelser i linket nedenfor:

HHX Katalog 2019 Enkeltsidet_ok

EUD katalog 2019 Enkeltsidet_ok