Støtte til Amfibane

Den Jyske Kunstfond støtter projektet med Amfibanen

Det er med stor glæde, at foreningen Tønder Handelsskoles Venner, har modtaget meldingen fra Den Jyske Kunstfond, som støtter projektet med Amfibanen med mere end 200.000 kroner.
Det er Tønder Handelsskoles Venner, der har fået tildelt midlerne. Tønder Handelsskoles Venner har tidligere været med til at indsamle midler til etablering af området med cross-fit bane, multibane og beachvollybane i tilknytning til Tønder Handelsskole. Nu er næste projekt, at hjælpe til med at realisere Amfibanen. Formand for Tønder Handelsskoles Venner, Solveig Andersen, er stolt og glad for den økonomiske anerkendelse og støtte:
”Amfibanen ved Campus Tønder skal bl.a. anvendes til at afholde koncerter, udendørs biograf, teater, fodboldbane og meget andet. Vi har en ambition om, at trække kulturen tæt på skolens elever, samt åbne for muligheder, som ikke findes andre steder i Tønder Kommune. Derfor er jeg også meget stolt over, at vores projekt med Amfibanen ved Det Blå Gymnasium & Tønder Handelsskole er kommet i betragtning til midler fra Den Jyske Kunstfond.”

Også direktør Carsten Eriksen er meget glad og stolt over den store opbakning og økonomiske støtte:
“Med udsigten til, at vi får færre unge i de kommende år, er det en nødvendighed, at vi tænker nyt, og at vi alle har modet til at tænke stort. Med den flotte økonomiske håndsrækning fra Den Jyske Kunstfond, får vi samtidig et bevis for, at vores tanker har vundet indpas flere steder udenfor Tønder Kommunes grænser. For at kunne tiltrække unge til vores nuværende ungdomsuddannelser – og på sigt gerne etablere nogle videregående uddannelser – så er det afgørende, at vi har moderne studieboligfaciliteter og et attraktivt Campus-miljø.”

Jydske Vestkysten har den 24.11.2020 en artikel om tildelingen fra Den Jyske Kunstfond. Læs den her