Spændende studietur til USA venter vores elever

3.g elever tager fredag til Washington & New York

Et spændende sammensat program med uforglemmelige oplevelser, venter vores elever i 3.g, når de fra den 30. september til den 15. oktober skal besøge historiske, klassiske og moderne seværdigheder i Washington & New York.

Som optakt til turen har eleverne både teoretisk og praktisk arbejdet med relaterede emner i forhold til de besøg, som venter ”over there”. Således var de forleden på en ”walk and talk” med besøg i nogle af Tønders lokale attraktioner, som skaber relationer til besøgene i USA.

Vores elever og undervisere starter i Washington, hvor de bl.a. skal se Capitol Hill, Washington Monument, Smithsonian National Museum of American History samt en tur til området ved Pentagon. Eleverne arbejder på turen også med deres SO, og skal i den forbindelse bl.a. lave kvarteranalyse af Georgetown og have et spændende foredrag via Teams med TV 2’s USA- og Tysklandsanalytiker og historiker, Mirko Reimar-Elster.

Den 6. oktober dragergruppen til New York, ”Byen der aldrig sover”, hvor der efter ankomst og indkvartering er tur til bl.a. Ground Zero, Wall Street og Frihedsguidinden. I New York er programmet spækket med faglige og kulturelle besøg. Et uddrag af det spændende program fortæller, at eleverne skal til Intrepid Aircraft, Manhatten, Danske Market Inc. og New York Flagshipstore Carl Hansen & søn, hvor eleverne skal se på dansk design.

Vi ønsker alle en herlig tur, og glæder os til at følge med ”på sidelinjen”