Roadshows

Skolens vejledere orienterer om mulighederne med en ungdomsuddannelse fra Det Blå Gymnasium Tønder & Tønder Handelsskole

Uddannelsesaftener er velbesøgte

Skolens vejledere er i øjeblikket – sammen med enkelte elever – på besøg hos Distriktsskolerne & enkelte friskoler i Tønder Kommune. Her bliver der givet orientering om indholdet i vores uddannelser, samt ikke mindst mulighederne for job og videreuddannelse. Der er rigtig mange muligheder, hvis man som elev vælger at tage sin ungdomsuddannelse hos os!

Elever fra skolernes 8. klasser er sammen med deres forældre, og vores uddannelser bliver besøgt meget flittigt. Der er stor interesse i at tage en ungdomsuddannelse på Det Blå Gymnasium Tønder & Tønder Handelsskole. Det er rigtig vigtigt, at der er fokus på orienteringen, så eleverne sammen med deres forældre får et godt fælles grundlag, som de kan drøfte sammen.

Ud over besøgene på Roadshow så er der altid mulighed for at få en snak med skolens vejledere og lærere, hvis man ønsker informationer om vores tilbud. Ligeledes kommer eleverne på Introduktionskursus til foråret, hvor de får muligheden for at opleve hverdagen hos os.

HUSK vi holder Åbent Hus den 27. januar 2018.