Rejsegilde på vores nye hal

Mange samlet til rejsegilde på den nye hal

/ Alle Nyheder / 9 måneder siden

Der var gode taler, grillpølser og kage på menuen, da vi i dag fejrede, at vores nye hal skyder i vejret. Mange gæster var mødt frem, og himlen var i dagens anledning trukket i flotte grå nuancer, men skyerne forbarmede sig og afstod fra at åbne deres sluser, så arrangementet kunne forløbe i tørvejr.

Vores direktør, Carsten Uggerholt Eriksen, stod for velkomsttalen, og også Zeni Arkitekterne, der er bygherrerådgiver, og Ommen, der er hovedentreprenør, var repræsenterede på talerstolen.

”Det er en speciel dag for os og det første store synlige skridt mod at blive den bedste skole i verden. Det er en del af de udviklingsplaner, vi har her på campus,” lød det fra Carsten Uggerholt Eriksen, der ikke lagde skjul på, at han gerne havde set, at halbyggeriet var lidt længere, havde det ikke været for udfordringer med at få de store spær op igennem Tyskland.

”Vi bygger et byggeri til fremtiden, hvor der er taget hensyn til CO2-udledningen og klimaet. Derfor er byggematerialerne også hovedsageligt træ, og der vil være synligt træ både udvendigt og indvendigt i hallen,” sagde Torben Engsig Svan Sørensen fra Zeni Arkitekterne, før han kastede et glas i betongulvet med ønske om, at hallen ville bestå i lige så mange år, som glasset splintredes i.

Jacob Ommen fra Ommen bad tilhørerne om at råbe tre gange hurra for byggeriet, og som de andre talerne takkede han for det gode samarbejde partnere imellem.
Efter talerne blev der serveret masser af grillpølser og gedigne stykker kage i vores gård.

Halbyggeriet kommer til at bestå af en ca. 1300 kvadratmeter stor multihal samt endnu en bygning på ca. 400 kvadratmeter til omklædningsfaciliteter og motionscenter.

Den skal både bruges til sport, kulturelle arrangementer og være samlingssted for hele skolen. Derudover skal den stå til rådighed for hele campus, skolerne og lokalsamfundet.

Byggeriet af multihallen er blevet en realitet på baggrund af støtte fra A.P. Møller Fonden på 22,5 millioner kroner.

Vi glæder os til den tidlige sommer, hvor hallen forventes at være klar til brug.