Per Lundgaard, Wagner & Tøjeksperten

”Jeg har mere end 20 års erfaring som leder af detailbutikker, men valgte alligevel at tilmelde mig den Grundlæggende Leder Uddannelse (GLU) på Campus Tønder. Dels for at blive mere bevidst om min rolle som leder, dels for at få sat ord på, hvorfor jeg i dagligdagen egentlig handler, som jeg gør”.

Jeg har været utrolig glad for at deltage i forløbet! Jeg har fået større selvindsigt og har fået bedre fornemmelse for mine egne styrker og svagheder. Jeg er blevet mere bevidst om reaktionsmønstre hos andre mennesker og ved nu, hvordan jeg tackler de udfordringer, der uundgåeligt dukker op, når man er leder.

Undervisningen har været spændende og afvekslende, en god blanding af teori og praktiske øvelser. Vi har været på kursus i moduler á 2 eller 3 dages varighed. Det har været godt, fordi vi i perioderne mellem de enkelte kursusmoduler har haft god tid til at tænke over, hvad vi har lært – og afprøve det i praksis.

Jeg vil anbefale den Grundlæggende Leder Uddannelse på Campus Tønder til alle ledere – både nye og erfarne. Det er derfor også mit mål, at mine egne butikschefer kommer til at deltage i uddannelsen.”