Emma Aagaard

Elev i 3.g på HHX

”Jeg har valgt Det Blå Gymnasium Tønder, fordi skolen tilbyder nye og spændene fag. Jeg har altid været interesseret i at lave film og derfor har jeg valgt linjen, mediefag og innovation. Det har givet mig muligheden for at fordybe mig i et fag jeg godt kan lide og på samme tid få en masse ny viden og teori, som ligger bag det at lave film. I mediefag klassen får vi lov til at producere en masse film, hvor vi får projekter som er virkelighedsnære. Det er ikke bare teori, men vi er ude og besøge virksomheder, hvor vores produktioner kan ende med at blive brugt af virksomheden.

I Innovation lærer vi hvordan man starter sin egen virksomhed fra bunden af. I løbet af året har vi deltaget i Company Programme, som går ud på at man skal starte sin egen virksomhed. Vi har både arbejdet med ideudvikling, produktudviklingen og hvordan vi skulle pitche overfor rigtige fagfolk på salgsmesserne. Igennem Company Programme forløbet har jeg lært hvordan man er nytænkende og stiftet bekendtskab med det, at være iværksætter.

På Det Blå Gymnasium Tønder er der meget fokus på fællesskab. Vi er på 2-3 studierejser i løbet af de tre år. Det er med til at give nye venskaber og få tættere relationer med sin klasse. I oktober 2022 var jeg med min klasse i Dublin, det var en rigtig god tur og vi lærte en meget om historien og jeg synes det var spændene at opleve en anden kultur end den vi har i Danmark. Nu ser jeg frem til at vi  i 3.g skal på studietur til Vietnam.

Hvis du er kreativ og har lyst til en gymnasial uddannelse, er dette lige noget for dig.”