IT værkstedet

Målrettet undervisning med dig i fokus! Få kompetencer indenfor IT

Målrettet undervisning – med dig i fokus!

Velkommen til vores IT værksted, hvor du kan styrke dine IT kompetencer i ro og mag. På IT værkstedet sammensætter du selv dit kursus ud fra vores brede udvalg af forskellige kursusmoduler.

Vi tilbyder over 30 forskellige moduler med sværhedsgrader fra nybegynder til meget avanceret.

Dit kursusudbytte

Vores IT værksted er en fleksibel og spændende måde at gennemføre en uddannelse på: Du arbejder selvstændigt og i dit eget tempo med det udleverede kursusmateriale. Der er ikke tavleundervisning, men der er en instruktør tilstede, som tager udgangspunkt i netop dit niveau og dine ønsker. Instruktøren giver vejledning og tips og hjælper dig, når du har behov for det.

Du er sammen med andre kursister, som kan arbejde med andre moduler end dig. Det giver mulighed for at se, hvad der ellers findes af spændende moduler, og få inspiration til ny læring.

Download oversigt over kurser

5 grunde til at vælge vores IT værksted

  • Du arbejder i dit eget tempo og ud fra dine egne behov og ønsker
  • Du kan vælge mellem over 30 forskellige kursusmoduler
  • Niveauerne spænder fra begynder til avanceret niveau
  • En instruktør giver dig tips og vejledning, når du har brug for hjælp
  • Vores kontor yder praktisk hjælp til tilmelding, ansøgning om VEU-godtgørelse (løntabsrefusion) m.v.

Tid og sted

IT-kurser afvikles  i uge 48-50 2021 og uge 1-3 2022. Du vælger selv, hvilke dage, du vil på kursus.

Du vil inden kursusstart modtage et brev med yderligere information. Mad og drikkevarer kan købes i kantinen, men du er også meget velkommen til selv at medbringe mad og drikke.

Medarbejdere og selvstændige – tilmelding og økonomi

Tilmelding til kurser sker via www.voksenuddannelse.dk. Alternativt er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 7373 4083 for at få hjælp til tilmeldingen. Ved online tilmelding skal du være opmærksom på, at du skal benytte Nem-ID eller Mit-ID eller have en digital medarbejdersignatur.

Personer i AMU-målgruppen kan søge VEU-godtgørelse (løntabsrefusion) og befordringsgodtgørelse via www.voksenuddannelse.dk. Derudover kan du eventuelt ansøge om godtgørelse fra en kompetencefond.

Satsen for VEU-godtgørelse svarer til dagpengesatsen, og du kan få godtgørelse for de timer, du deltager i kurset.

I 2022 er satsen for VEU-godtgørelse 120,68 kr. pr. time (4.465 kr. pr. uge).

Satsen i 2022 for befordringstilskud er 0,99 kr. pr. kilometer.

Kursuspris: Ufaglærte/faglærte betaler lav takst. Personer med videregående uddannelse betaler høj takst. Se i oversigten over kurserne foroven.

Ledige – tilmelding og økonomi

Som forsikret ledig har du ofte mulighed for at deltage i op til 30 dages jobrettet uddannelse med dagpenge. Det er din A-Kasse og dit Jobcenter, der afgør, om du er berettiget til at deltage i uddannelse.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi og få en uforpligtende snak med os. Du finder Heidi Borg i administrationen på Tønder Handelsskole / Campus Tønder. Kontakt Heidi på tlf. 7373 4083.