Kommunemesterskaberne i Skoleskills

En herlig dag med fokus på mulighederne med en erhvervsuddannelse

Hård kamp om sejren i skoleskills

Campus Tønder dannede i formiddag rammen om afslutningen på årets skoleskills for 8.klasser. 103 8.klasser i Sønderjylland har været med i Skoleskills, heraf 17 klasser fra Tønder Kommune. Skoleskills har fokus på at orienterer eleverne om mulighederne med en erhvervsuddannelse – dette fortrinsvis gennem praktiske øvelser.

I dag var vinderne fra de indledende konkurrencer i Tønder Kommune samlet på Campus Tønder, for at dyste om en plads ved DM i Skoleskills, som afvikles i Herning den 19. januar 2018.

Eleverne fra Løgumkloster Distriktsskole, Bedsted Friskole, Skærbæk Distriktsskole og Tønder Overbygningsskole var igennem indledende runder, inden tre hold mødtes i en sindsoprivende finale (video fra finalen offentliggøres fredag), hvor marginaler afgjorde hvem der blev 1 og 2.

F-klassen fra Tønder Overbygningsskole hev sejren i land, foran Tønder Overbygning`s C-klasse, mens Skærbæk Distriktsskole blev nummer 3 – her drillede opgaven med at sy knapper i helt gevaldigt…..

Ud over Skillskonkurrencen var der fokus på de erhvervsuddannelser som findes på Campus Tønder, og eleverne stiftede bekendtskab med de forskellige fagretninger.

En herlig dag – TAK for den store opbakning! Og kære elever – I gjorde det bare helt vildt godt!!