Indvielse af Multihallen

Festlig indvielse af vores flotte Multihal

ENDELIG!

Torsdag den 30. maj 2024 har vi længe set frem til. Der skulle vi indvie vores unikke og meget smukke multihal. Vi har på sidelinjen fulgt byggeriet det sidste års tid, og vi har glædet os til at kunne vise det færdige resultat frem.

Arkitektonisk er hallen unik og udarbejdet med en stil, der passer perfekt ind i rammerne omkring Det Blå Gymnasium Tønder og på Campus Tønder. Ud over en skole med et moderne studiemiljø, så giver byggeriet af Multihallen endnu en mulighed for vores elever, der i forvejen kan glæde sig over en padelbane, udendørs multibane, teqball og discgolf, ligesom vi til august indvier AMFI-banen, som er en kunstgræsbane med tilhørende scene.


Multihallen er blevet en realitet takket være en stor og flot donation fra A.P.Møller Fonden. Ved dagens indvielse udtrykte Mads Lebech, direktør i A.P.Møller Fonden, stor glæde ved det flotte byggeri. Uddannelse, innovation, fællesskaber , kærlighed til egnen samt egnsudvikling er også for A.P.. Møller Fonden centrale grundprincipper.

Bestyrelsesformand Det Blå Gymnasium, Peter Norman, var bl.a. inde på den fortsatte udvikling af skolen og området, samt vigtigheden af den synergi der er i og omkring Campus Tønder.

Direktør Carsten Uggerholt Eriksen var både stolt og glad for den nye multihal. Først og fremmest takkede Carsten A.P.Møller Fonden for donationen, og dernæst samarbejdspartnerne fra Zeni Arkitekterne og Ommen, samt alle de lokale underleverandører.

Multihallen skal benyttes til idrætsaktiviteter, vores idrætsundervisning, elevsamlinger, gæstelærerbesøg, undervisning, events som fx Dimission. Ud over hallen, så er der etableret lækre omklædningsfaciliteter, fitnesscenter og loungeområde.

Rikke Thomsen i topform

Efter den officielle indvielse var der en mini-koncert med dygtige Rikke Thomsen, der på klingende sønderjysk gav prøver på hendes skønne sange med firnurlige tekster.