Multihallen

Den 30. maj 2024 kunne vi indvie vores flotte Multihal


Vi er enormt stolte, glade og ydmyge over, at det er blevet muligt at opføre en arkitektonisk smuk og funktionel multihal ved Det Blå Gymnasium Tønder. Dette er blevet muliggjort via en stor donation fra A.P. Møller Fonden, med hvem vi har haft et fortrinligt samarbejde under hele processen. Læs om indvielsen ved at klikke her


Multihallen er et led i den udvikling omkring Det Blå Gymnasium Tønder, som består af Multibanen, hvor der er mulighed for fodbold, hockey, basket etc. Multihallen og så AMFI-banen, der bliver indviet i august 2024. Her er anlagt en kunstgræsbane i håndboldstørrelse, hvor der rundt om er AMFI-siddepladser og en stor scene, som muliggør teater og musikarrangementer.
Klik for at læse om vores byggerier

Hallen er en nydelse

Det kan være svært at finde de passende ord for vores lækre multihal. Gulvet er blødt og absoberende, beklædningen er æstetisk flot, lydanlægget er i top, der er store skærme til undervisning og så er akustikken helt suveræn god.
Vores multihal er med indendørs bane i håndboldstørrelse, hvor der også er 5 badmintonbaner og 3 volleybaner. På den ene langside er der etableret tribuner, og på modsatte side opsat to storskærme, som skal anvendes i undervisningssammenhæng.

Vi har fået lavet et stort opbevaringsrum, hvorfra lydteknikken også styres.
Der bygget to flotte omklædningsrum, hvor det er muligt at bade i særskilte kabiner. Ligeledes er der handicapvenlige forhold i hele hallen, således også med toiletter i omklædningsrummene.

I foyeren er der tilgang til tre toiletter, teknikrum, samt indgang til vores store og flotte fitnesscenter.

Vi har fået et topmoderne fitnesscenter, hvor det er muligt at træne traditionelt fitness og crossfit.