Herlige sprogrejser for 1.G

I uge 22 havde vi elever på sprogrejse i München og Málaga

I uge 22 havde vi elever på sprogrejse til henholdsvis München og Málaga. Anette Okholm var med eleverne i München, mens Gitte Gjessing var med i Málaga. Fælles for de to ture var, at eleverne fik virkelig gode faglige og kulturelle inputs. Der var begge steder skolegang om formiddagen, mens eftermiddagene blev brugt på at besøge seværdigheder i de to områder.

Eleverne der var i Málaga gik på Debla-sprogskolen, og de besøgte bl.a. Det romerske Teater, Picassos fødehjem, Katedralen. Det blev også til visit i Alcazaba, som er et arabisk fæstningsværk og en dejlig gåtur op på Monte de Málaga. Eleverne oplevede også et fedt  besøg på Málaga CF’s fodboldstadion ‘La Rosaleda’ i eftermiddag (opført på en mark, hvor der blev dyrket roser – deraf navnet).

I München var der – ud over hardcore tyskundervisning med bøjninger der vil noget – også tid til at være på opdagelse i byen. Her så eleverne bl.a. Frauenkirche, Stachus, Marienplatz , Hofbräuhaus og selfølgelig også fanshoppen for FC Bayern München. De så BMW museum og hørte om BMWs historie, hvordan de designer deres biler, hvordan de arbejder med CSR og MEGET mere. Der var også tid til at besøge Deutsches Museum, som er verdens største teknik museum.