Håndboldlinje

Er du håndboldspiller, så læs med her

Håndboldlinjen bliver både med fysisk og teknisk træning


Den fysiske træning er enormt vigtig i håndbolden.

I “gymnasiealderen” er det vigtigt, at der bliver trænet hårdt og rigtigt i den fysiske del. Derfor bliver der to gange om ugen, hvor der på håndboldlinjen er fysisk træning med de øvrige elever på håndboldlinjen. Der bliver tilknyttet en fysioterapet, og dermed får du mulighed for individuel tilrettelagt styrketræning, sparring og rådgivning. Fysioterapeuten er med ved alle de fysiske træningspas.

Der bliver en ugentlig håndboldtræning i hallen, hvor der vil være fokus på dine individuelle kompetencer. Der kommer selvfølgelig også ”holdøvelser”, hvor der bliver arbejdet med både den defensive og offensive del.

Der er ikke noget krav om, at du skal spille i en bestemt klub. Det er naturligvis både for piger og drenge.

Fokus på den individuelle udvikling

Ud over den fysiske træning og haltræningen, kan du her læse mere om, hvad du kommer til at arbejde med på Tønder Sportsakademi.

Mark Bendixen er ansat som træner på håndboldlinjen

Mark Bendixsen er højtuddannet håndboldtræner, der gennem de seneste mange år, har haft stor succes som træner. Han er til dagligt ansat på Sportsefterskolen SINE, hvor han er træner på håndboldlinjen.

På klubplan har Mark Bendixen tidligere trænet ungdomshold med stor succes, ligesom han har været assistenttræner for TM Tønders herrehold, talentchef i Ribe Esbjerg HH og ungdomskonsulent i
Skjern Håndbold.

Ligeledes har Mark Bendixen været kredstræner i JHF kreds 7 i næsten 10 sæsoner. Mark har således en stor erfaring fra både ungdoms- og seniorhåndbold. Vi glæder os til, at arbejde sammen med Mark Bendixen på Det Blå Gymnasium Tønder.