Pigerne vandt kvalifikationsstævne

Onsdag den 20. september blev der afviklet kvalifikationsstævne til DM i udendørs fodbold for handelsskoler. To hold fra Det Blå Gymnasium & Tønder Handelsskole var med i Ribe, hvor der ventede begge hold tre kampe mod henholdsvis Ribe, Sønderborg og Haderslev. På skolen er der mange dygtige fodboldspillere, så der havde været kamp om at komme med på de to hold.

Drengene lagde ud med et uafgjort resultat på 1-1 mod Ribe. En tæt kamp der kunne være tippet til hver side, men som retfærdigvis sluttede med pointdeling.
Pigerne skulle også møde Ribe, og efter en lidt usikker start de første minutter, så fik pigerne fuldstændig greb om kampen. En sejr på 2-0 kom i hus – og den kunne godt være blevet større, hvis de mange chancer var omsat til mål – begge mål i kampen blev sat ind af Solveig Andersen.

I de to holds næste kampe, var det for begge holds vedkommende Sønderborg der var modstanderen. Drengene spillede en fin kamp, og hev sejren hjem efter resultatet på 2-1. Sebastian Kjellkvist og Nikolaj Woller var målscorerne – begge gange efter oplæg fra Jacob Tygesen.
Pigerne fulgte op på deres første sejr, og vandt ligeledes over Sønderborg. 1-0 føring ved pausen, blev i 2.halvleg udbygget, så slutresultatet blev 3-1. Solveig Andersen scorede to gange (et på straffe), mens Mia Zeberg stod for det sidste mål. Efter denne kamp var pigerne sikret puljesejren og kvalifikation til DM. Drengene kunne med sejr i sidste kamp, sikre sig sejren i puljen, men først skulle Haderslev besejres.

Desværre kom drengene lidt i modvind, og trods overvægt i spil og chancer, så måtte holdet indkassere et nederlag på 1-2…øv, øv. Pigerne sluttede ligeledes med en kamp mod Haderslev, og her fik holdet en sejr på 10-0. Målscorerne i denne kamp var Solveig Andersen 7, Laura Ravn Hansen 2 og Stine Granerud 1. Dermed var pigerne suveræne vindere af stævnet.

Tak til alle for en super god dag. Tak til Ribe Handelsskole for et virkelig fint arrangement.