Fodboldlinjen

Er du fodboldspiller, så læs med her

Fodboldlinjen bliver både fysisk og med boldtræning

Vi har mange fodboldspillere på skolen – både piger og drenge.

Vi ønsker at give de fodboldspillere, som gerne vil træne lidt mere end i klubben, et godt tilbud om seriøs træning. På fodboldllinjen bliver der to fysiske træningspas om ugen, hvor der er tilknyttet en fysioterapeut. Dermed får du mulighed for individuel tilrettelagt styrketræning, sparring og rådgivning. Fysioterapeuten er med ved alle de fysiske træningspas, og du får udarbejdet et individuelt styrketræningsprogram, så du også kan forbedre dine fysiske kompetencer til fodboldbanen.
Der er ikke krav om, at du skal være tilknyttet en bestemt klub, hvor du spiller fodbold i fritiden. 
Der bliver en ugentlig fodboldtræning, som fortrinsvis kommer til at foregå på vores kunstgræsbane. Her vil der være fokus på dine individuelle kompetencer. Der kommer selvfølgelig også ”holdøvelser”, hvor der bliver arbejdet med både den defensive og offensive del.

Fokus på den individuelle udvikling

Ud over den fysiske træning og haltræningen, kan du her læse mere om, hvad du kommer til at arbejde med på Tønder Sportsakademi.

Kim Johansen er ansat som træner på fodboldlinjen

Kim Johansen har selv været aktiv spiller i mere end 25 år.
Han har en flot trænerkarriere, hvor han bl.a. har DBU B-licens og været DBU Børne- og Ungdomskonsulent. Desuden har Kim været DBU træner for ”Fantastikfodboldstart for piger”, DBU C-instruktør
og DBU trænerudvikler.

Kim har med succes trænet pigeungdomshold i 7 år, været seniortræner for diverse klubhold i 17 år, været Sønderjyske Talentzone træner i 3 år og 1 år som talentchef i FC Sydvest, hvor han også har
vikarieret som assistenttræner, da klubben var i 2. division.

Vi glæder os til, at skulle arbejde sammen med Kim på Det Blå Gymnasium Tønder.