Flot Galla 2023

Fredag den 28. april havde vi årets Galla

En herlig aften til Galla 2023

Fredag den 28. april havde vi vores traditionsrige Gallafest for vores afgangselever. En uforglemmelig dag, hvor eleverne fra sidst på eftermiddagen ankom til Ecco Conference Center. Parvis eller i grupper kom de i flotte køretøjer, og de var selv dressed up til en flot aften.

Under aftenens middag blev den sjoveste ankomst kåret, og her vandt Magnus og co, i deres lidt utraditionelle ankomstform – i frontlæsseren på en en stor (og nyvasket) John Deere taktor.

Da alle elever var vel ankommet var det tid til fotografering. Dels blev eleverne fotograferet parvis, ligesom der blev taget klassebilleder. En god tradition, så dagen blev godt foreviget.
En tiltrænkt velkomstdrink ventede efter fotosession, og her var der god tid til at få snakket og hygget, inden den flotte oppyntning og de tre lækre retter ventede.

De smukke pyntninger og de runde borde, skabte ideelle rammer for en god aften. Meget velsmagende menu, og eleverne nød den lækre mad.

Efter diverse kåringer, taler og den lækre menu, var det endelig tid til Galladansene. Eleverne har set frem til denne begivenhed, og trænet flittigt på skolen i månederne op til Galla. Og selvom der var nerver på, så klarede vores elever dansetrinene på bedste vis.

Forældrene havde rig mulighed for at nyde de unge menneskers trin, og med takfaste klapsalver bakkede de flot op om vores afgangseleverne.
Efter dansene var der kaffe og kage, og eleverne fik muligheden for at nyde lidt tid med forældrene – og eventuelt en sving om på dansegulvet. Da forældrene var kørt festede de unge mennesker videre til efter midnat, inden de fortsatte den videre tur – enten hjem i send eller ud i nattelivet.
TAK til alle, som var med til at gøre Galla 2023 til en virkelig dejlig oplevelse.