Flot Filmfestival 2024                

Hammerich Filmfestival 2024 blev endnu engang en flot dag med filmen i fokus

/ Alle Nyheder / 1 måned siden

Vi holdt tirsdag den 21. maj Hammerich Filmfestival for de af vores elever, som har mediefag på skemaet.
Igen i år blev eventen afholdt i fine rammer på Schweizerhalle, hvor der var serveret popcorn og sodavand til dagens publikum. Bag udskænkningen havde vi nogle HTX-drenge, og elever fra 2.g samt EUD & EUX Business gjorde det fortræffeligt som publikum.

Dagens to værter John Pape og Nikolaj Persson guidede, via spejdertemaet, alle godt gennem filmfestivalen, hvor 10 film skulle bedømmes og kæmpe om de 7 priser.

Den ene pris var ”Publikumsprisen”, som alle tilskuerne kunne stemme på, mens de 6 øvrige priser blev uddelt, efter en jury af tidligere elever, havde voteret de filmtekniske virkemidler og skuespillet.
Jury bestod i år af Customer Supporter Mette Oesen, skuespiller Tue Linding, sanger mm Mads Langelund Larsen, samt de to vindere af flere priser ved sidste års filmfestival, Signe Kristensen og Steffanie List.

Det var flotte film, der blev vist under dagens Hammerich Filmfestival, og spændingen var stor, da de enkelte priser skulle uddeles. Her var det to film, der delte de 7 priser mellem sig.
Filmen ”Tilbage til bilen”, lavet af Daniel, Sebastian, Andreas og Christoffer vandt kategorierne Bedste Film, Bedste Fortælling og Bedste Klipning.

De øvrige 4 priser gik til filmen ”Blurred Lines”, som var lavet af Emma, Kathrine, Fie og Anne Sofie

Stort tillykke til de vindende grupper og stor tak til alle der var med til igen at gøre Hammerich Filmfestival til en herlig oplevelse.