Fantastisk studenteruge

Her får du et tilbageblik på den fantastiske studenteruge 2023. Nederst på siden kan du se en video med nogle af stjernestunderne fra ugen, der altid er årets højdepunkt.

Mandag og tirsdag sprang studenterne ud

Årets første HHX-student var Signe T. Kristensen fra Ballum, som blev færdig mandag morgen lidt over 9 efter sidste eksamen i faget psykologi.

Tirsdag bød på de første studenter fra EUX Business og HTX, som vi udbyder i samarbejde med EUC Syd.

Magnus Willecke Andersen fra Møgeltønder blev årets første student fra EUX Business.

Thomas Paasch Hansen blev årets første student fra HTX.

Studenterne blev fejret af deres familier og hinanden efter endt eksamen. Og der var mulighed for at hente drikkevarer og kransekage i vores studentercafé i teltet.

Onsdag var der fælles morgenmad og studenterkørsel

Onsdag mødtes alle årets studenter på skolen til fælles morgenmad. Tønder Kommunes borgmester, Jørgen Popp Petersen, gav studenterne et par ord med på vejen, før de kørte af sted i studentervognene på den traditionelle rundtur til forældrene.

2.g’erne stod for pyntning af vognene. Næste år er det deres tur.

Torsdag var der dimission og fest

Torsdag stod den traditionen tro på dimission på Schweizerhalle for studenterne og deres familier. Ud over at eleverne fik overrakt eksamensbeviser, var der flotte ord med på vejen fra Ole Thisted, direktør ved Hydro, der holdt årets dimissionstale. Lektor Lars Hansen holdt også tale til studenterne, ligesom direktør for Det Blå Gymnasium Carsten Uggerholt Eriksen, både indledningsvis og som afslutning, gav de unge flotte ord med på vejen. Mads Langelund, som er tidligere elev på skolen, stod for underholdningen med et par herlige sange.

En række virksomheder og fonde havde skænket skolen legater, som efter indstilling fra ansatte blev uddelt til 12 afgangselever.
Som afslutning på dimissionen var der elevfotografering og muligheder for hyggesnak samt forfriskninger i baren.
.
Heidi Klinge spillede klaver og sang for ved fællessangene, mens dagens to værter Jannie Elgaard og Mikkel Carlsen på festligvis styrede begivenhederne.
.
Alle studenterne fik overrakt deres eksamensbevis.
.
Der blev i alt uddelt 12 legater til elever, der har gjort sig særligt bemærket og har gjort en ekstra indsats i deres studietid.
.
Efter dimissionen var der fest på skolen for studenterne og skolens ansatte.
.
Tusind tak for en fantastisk studenteruge.

Se en video med glimt  fra den samlede stundenteruge her.