Har du afsluttet en gymnasieuddannelse ?

....og vil du gerne hurtigt i gang med en erhvervskarriere inden for kontor, handel eller detail?

EUD Student efteråret 2018

Tønder Handelsskole starter EUD Student forløb i august 2018. Opstarten er afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Opstart på 10 ugers forløb for STX, HF og HTX er den 27. august. Har du en HHX-baggrund, så er det et 5 ugers forløb med opstart den 1. oktober. Begge forløb afsluttes samtidig, nemlig den 9. november.

EUD Student

Det er en hurtig mulighed for dig der gerne vil have en uddannelse og et job i erhvervslivet inden for detailhandel, handel eller kontor. Fuld SU i hele forløbet!

EUDS 10 uger for studenter fra STX, HTX og HF

EUD Student på 10 uger er for studenter, der har afsluttet STX, HTX, HF eller tilsvarende. Her kan du supplere din gymnasiale uddannelse med erhvervsuddannelsesfag. Dermed kan du på blot 10 uger blive klar til en elevplads i en virksomhed.
Grundfag
Uddannelsen er sammensat af tre grundfag og ét uddannelsesspecifikt fag:
Erhvervsøkonomi C
Afsætning C
Informationsteknologi C
Uddannelsesspecifikke fag (detail, handel eller kontor)

Forløbet afsluttes med en eksamen i ét af grundfagene samt en grundforløbsprøve målrettet dit uddannelsesmål.

EUDS 5 uger for studenter fra HHX

Er du student fra Handelsgymnasiet (HHX) kan du komme i gang med en erhvervskarriere på kun 5 uger. Herefter er du klar til en elevplads inden for enten kontor, handel eller detail.

Målet med 5-ugers forløbet er, at du får indblik i en række uddannelsesspecifikke fag, der tager udgangspunkt i netop det hovedområde, som din kommende praktikplads hører under. Forløbet er skræddersyet, så du kommer til at arbejde i en simuleret virksomhed. Her får du en teoretisk og praktisk indsigt, og du kommer til arbejde med de opgaver, der er typiske for den branche, du har valgt.