Brobygning på Tønder Handelsskole

Hvert år tilbyder EUD Business brobygningsforløb for elever i 9. og 10. klasse.

Velkommen i brobygning

Er du uafklaret, er der mulighed for brobygning i 9. og 10. klasse.
Vi glæder os til at se dig.

Brobygning i efteråret

Brobygningen til EUD Business & EUX Business skal du aftale med din UU-vejleder.

Velkommen på skolen

Brobygningen er planlagt som almindelige dage for skolens elever og foregår typisk i perioden oktober og november. Brobygning er en rigtig god måde, at få et indblik i, hvordan det er at være elev på Tønder Handelsskole.

Under brobygningsforløbet vil du komme til at arbejde med praktiske opgaver – opgaver som der arbejdes med på EUD Business. Det kan være Innovation, hvor du skal udvikle en ny spændende ide´ eller du kommer til at arbejde med markedsføring. Typisk vil opgaverne betyde, at du kommer til at arbejde med emner som:

  • Logo, slogan og grafisk identitet
  • Butiksindretning
  • Målgrupper
  • E-shop
  • Salgs- og markedsføringsmaterialer (reklamer)

Du vil i løbet af din brobygning møde en del af de lærere, der er tilknyttet erhvervsuddannelserne på Tønder Handelsskole. Både lærerne, elever og studievejlederne kan hjælpe med alle de spørgsmål du gerne vil have svar på i løbet af brobygningsforløbet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Introduktionskursus

Går du i 8. klasse har du mulighed for at komme på et introduktionskursus på EUD Business.

Et introduktionskursus varer som regel 1-2 dage, hvor du får et indblik i hverdagen på EUD Business. Her vil du også få information om, hvilke krav der stilles på en ungdomsuddannelse. Introduktionskurset skal bidrage til, at du får lettere ved at vælge den ungdomsuddannelse, der er den rette for dig. Derfor kommer du også til at høre mere om erhvervsuddannelserne fra Tønder Handelsskole, og hvilke spændende karrieremuligheder, de fører til. Du kommer til at arbejde med udvikling af idéer, markedsføring, målgruppevurdering og reklamer. Du får også almene fag, når du besøger os i Introduktionsdagene.

Undervisningen finder som regel sted mellem kl. ca. 8.30 – 14.15.
Vi glæder os til at se dig.