DM titel i hus

Sejr i både A- og B-rækken

Vores piger genvandt DM titlen i Indefodbold

Tirsdag og onsdag har vi fra Det Blå Gymnasium Tønder haft 5 hold afsted til DM i indefodbold for handelsskoler. Stævnet blev afholdt på Tietgen Handelsgymnasium i Odense, hvor der blev konkurreret med handelsskoler fra hele landet. Tirsdag var der indledende puljekampe og vores hold gjorde en fin indsats. Resultaterne på førstedagen afgjorde hvilken række holdet skulle spille i på andendagen. Og vores fem hold var fordelt på alle rækker!

Onsdagen var der igen en slutspilspulje i alle rækker.
Drengene i A-rækken, med spillere fra 3. og 1. g,  kom i en dynamitpulje, og endte som nummer 3, efter to nederlag og en sejr. Dette rakte desværre ikke til fortsættelse i turneringen.
B-rækkedrengene, med drenge fra 2.g,  blev nummer to i puljen og gik dermed videre til kvartfinalen. Her tabte holdet efter forlænget spilletid til Skive.
Holdet i C-rækken vandt alles hjerter, men ikke så mange kampe. Holdet sluttede dog med manér og hev en sikker 5-1 sejr i hus.

De to pigehold havde efter førstedagen kvalificeret sig til henholdsvis A- og B-rækken. Holdet i B-rækken var med piger fra 1.g. De fik en 3. plads i gruppen om tirsdagen og skulle spille B-række om tirsdagen. Her spillede de tre puljekampe og gjorde  rent bord, og vandt alle kampe. Dermed var de i semifinalen, hvor de besejrede Rønde 3-2. Dermed var holdet i finalen – her var der lokalopgør mod Ribe. En koncentreret indsats førte holdet til sejr på 3-1, og dermed sejr og pokal i B-rækken. Det bør nævnes, at alle tre mål i finalen blev scoret af Jasmin Peetz Dalügge. Holdet består af:
Pernille Woller, Cecilia Slabiak, Liv Jacobsen, Jasmin Peetz Dalügge, Anna Bitomsky, Rikke Nissen og Mia Zeberg – alle elever i 1.g, så det bliver spændende at følge dem fremadrettet. 

Vores ”gamle piger” kom til stævnet som forsvarende mestre, og dermed holdet alle vil slå. På førstedagen blev alle fem kampe vundet suverænt, og i 2. dagens slutspil, viste holdet rutine og vandt to kampe, tabte en enkelt, men vandt puljen. Dermed ventede et lokalopgør mod Aabenraa i kampen om en finaleplads. Via en sejr på 6-2 var finalesejren sikret. Dermed skulle holdet igen i 2018 spille om DM-titlen, og igen var det Kolding som var modstanderne. Og igen…..sejrede Tønder. I en kamp hvor holdet var i téten fra start til slut, vandt de sikkert 5-2, og genvandt dermed DM-titlen. SÅDAN!!

Holdet er:
Susanne Outzen, Laura Ravn, Simone Olesen, Nanna Sønnichsen, Solveig Andersen og Rebekka Linding.