Det Blå Gymnasium & Tønder Handelsskole ønsker alle en god påske!

Påskehilsen i en anderledes hverdag

Corona krisen har skabt en midlertidig anderledes hverdag for os alle. Det er en helt anden måde undervisningen foregår på, og det har i den grad præget dagligdagen, som for en tid er helt anderledes for os alle. Vi ved endnu ikke, hvornår vi kan starte op igen, men I skal vide, at vi savner jer på skolen! I den vanskelige tid, har det været en fornøjelse at se, hvordan både elever og ansatte har tacklet den situation, som vi alle er havnet i. Der bliver arbejdet flot – trods vanskelighederne. Stor ros til jer alle, og tak for den flotte indsats og digitale udvikling, som alle ansatte har drevet igennem de seneste uger.

Og til alle jer elever. Jeg er virkelig imponeret over hvor pligtopfyldende og engagerede I har været. Det er dejligt, at I hænger på, og leverer, selv når udefrakommende tiltag ændrer vores hverdag radikalt.
Det er super flot, og jeg er stolt af jer!

Mens skolen har måtte undvære elever, så er der blevet lavet forskellige tiltag, som ellers først skulle være iværksat i sommerferien.

Modernisering af toiletterne ved 2.g gangen
Håndværkerne har haft travlt med at modernisere toiletterne ved 2.G gangen. De gamle toiletter er rykket ud, vægge er blevet flyttet, og der kommer et nyt indgangsparti. De nye toiletter bliver med separeret drenge- og pigeafdeling, med nye bordplader og mere plads ved spejlene. Det bliver derfor, også her, flotte og moderne faciliteter vi kan byde jer velkommen tilbage til.

Mediefagslokalet er flyttet
Det tidligere bibliotek er blevet ryddet, og i dette lokale for enden af 2.G gangen, er der lavet et nyt lokale til mediefag. Her er der lavet 8 arbejdspladser, hvor eleverne kan sidde og redigere film. Der er indkøbt nyt udstyr, således vi får topmoderne faciliteter, til de elever som har mediefag.
I det tidligere mediefagslokale er der sat nye reoler op, således der er blevet mere plads til udstyr, og det bliver således også mere overskueligt, at finde materialerne.

Dekorering af 2.G gangen
Da mediefagslokalet er placeret ved 2.G gangen, har vi valgt at dekorere væggene på denne gang med elevproducerede filmplakater, som viser nogle af de gode film, der er fremstillet af mediefagselever gennem de sidste 10 år. I skal glæde jer til at se de mange flotte plakater, som giver et dejligt liv på gangen.

Ny skyline ved trappen til 1.sal
Ved opgangen til 1.sal, er der blevet opsat en skyline, der viser nogle af vores destinationer, som vi besøger på studieturene på de forskellige årgange.

Udendørsarealerne
Der er udenfor lavet forskellige tiltag, hvor bl.a. nye bord/bænkesæt er indkøbt samt to flotte udendørs bordtennisborde.

Vi afventer udmeldingerne fra Statsministeriet, og håber snart at kunne åbne skolen igen. Indtil da vil vi ønske jer alle en rigtig god påske. Pas godt på jer selv og hinanden.

Carsten