Byggefirma valgt til halbyggeri

Næste step i halbyggeriet er på plads

Styregruppen bag byggeriet af vores nye sportshal, har udvalgt firmaet der skal have totalentreprisen. Blandt 3 gode indkomne tilbud, bliver det Ommen A/S som har vundet opgaven.

Forberedelserne til vores kommende halbyggeri er godt i gang. Der er foretaget jordbundsprøver, cykelskur og udendørs fitnesscenter er fjernet fra det kommende byggeområde og næste step bliver flytningen af Pedelværkstedet. Det forventes, at første spadestik skal være omkring 1. juni 2023, således at den nye sportshal forventeligt står klar til brug i foråret 2024.

Styregruppen har valgt firmaet, som skal have totalentreprisen på projektet. Der har været stor interesse om byggeriet, og styregruppen har valgt mellem tre gode indkomne tilbud.
Styregruppen består af repræsentanter fra Det Blå Gymnasium Tønder, bygherrerådgiver Zeni arkitekterne samt en repræsentant fra A.P. Møller Fonden.
De forskellige indkomne bud er blevet vurderet, og valget er faldet på Ommen A/S. Om dette valg siger skolens direktør, Carsten Uggerholt Eriksen:
”Vi vil gerne starte med at takke tilbudsgiverne for nogle skarpe og gode tilbud på byggeriet. Efter grundige drøftelser af de forskellige indkomne tilbud, så bliver det Ommen A/S der får totalentreprisen på projektet. Vi har valgt Ommen A/S ud fra kvalitet, arkitektur, pris og organisation i deres tilbud. Ommen A/S har tidligere bygget i Campus-området, da de havde hovedentreprisen på MIND FACTORY by ECCO. Vi ser frem til et godt samarbejde med Ommen A/S om denne spændende opgave.”

 

Med et stort økonomisk bidrag fra A.P.Møller Fonden på 22,5 millioner kroner, blev en drøm muliggjort. Nemlig muligheden for at kunne bygge en multihal i tilknytning til Det Blå Gymnasium Tønder. Den nye hal placeres umiddelbart øst for Det Blå Gymnasium og bliver en selvstændig bygning, der forbindes til skolen via en let forbindelsesgang. Den nye hal udgøres af to sammenhængende bygningsvolumener, og rummer ud over en hal i håndboldstørrelse med tilhørende siddepladser, også et 200 kvm stort motionscenter og moderne omklædningsfaciliteter. Den nye hal, med de tilhørende faciliteter, placeres med passende afstand til de eksisterende bygninger, så den ikke vil påvirke brugen af de nuværende undervisningslokaler nævneværdigt. Multihallen placeres ligeledes, så den eksisterende, udendørs multibane, mod nord, kan bevares med sin nuværende placering og størrelse. Crossfitområdet og beachvolleybanen placeres andre steder på Campusområdet.

”Vi ser meget frem til at få taget første spadestik og komme i gang med dette ”drømmebyggeri”. Vi er enormt glade for den økonomiske støtte, som vi har fået af A.P. Møller Fonden, som ligeledes har ydet en uvurderlig vejledning i forbindelse med opstarten af projektet. Deres erfaringer fra tidligere byggerier og arbejdet med store processer, har vi i høj grad nydt gavn af. Vi glæder os til det fremtidige samarbejde, og ser frem til at kunne tage første spadestik”, siger direktør på Det Blå Gymnasium Tønder, Carsten Eriksen.

Er der spørgsmål til ovenstående, bedes man kontakte direktør Carsten Eriksen på telefon
40 797885