Afslutning på projekt om e-boks

Elever fra 2a & 2b var fredag til fernisering på projektet

Samskabelse var et af nøgleordene for e-boks projektet med Tønder Kommune

Fredag eftermiddag var der på Tønder Rådhus afslutning på det fælles projekt om brugen af e-boks. Projektet var et samarbejde mellem Tønder Kommune og kommunens ungdomsuddannelser. Formålet med projektet var bl.a. at de unge skulle lave en række kampagneindslag, der gjorde netop de unge opmærksomme på at bruge e-boks.

Elever fra 2a og 2b var i dag sammen med undervisere til fernisering på ”e-boksprojektet”. Det er vigtigt, at alle får tjekket deres e-boks, men mange – specielt unge mennesker – er ikke opmærksomme på de mange informationer, der efterhånden bliver tilsendt via e-boks.

Derfor havde Borgerservice og MIND FACTORY by ECCO iværksat et projekt, som vi fra Det Blå Gymnasium har været med i. Eleverne har bidraget med filmklip, infokampagner og slogans – disse blev fredag præsenteret på Tønder Rådhus.

Både Kommunaldirektør Klaus Listmann og daglig leder af Borgerservice, Marianne Valentin, havde stor ros til de unges engagement i projektet.

Marianne Valentin fortæller om baggrunden for projektet:
”Projektet har flere elementer, men for os var det vigtigt, at der kom samskabelse ind i arbejdet omkring markedsføringen om brugen af e-boks. Dét at kunne skabe noget sammen – på tværs af alder og institution – synes vi har været særdeles positivt.
De unge mennesker er udfordret på brugen af digital post, og derfor har vi taget nogle af de unge med ind, så at vi kan høre problemstillingerne og ud fra dette holde fokus på oplysningen. Det har været rigtig spændende for os at lave kommunikation med den unge målgruppe, hvor vi i den grad har fået øjnene op for, hvilke platforme markedsføringen – og informationerne – skal foregå på. Dels er content markedsføring rigtig vigtig, men vi har også lært meget om, hvilke image og budskaber der fanger de unge. Fra vores side har vi fået mange værdifulde inputs til det fremtidige arbejde”,
slutter daglig leder af Borgerservice i Tønder Kommune, Marianne Valentin.

Projekterne var udstillet på Rådhuset, ligesom der blev vist forskellige filmproduktioner fremstillet af de unge.