Afslutning på Cambridge engelsk

Diplomoverrækkelse til elever der har gennemført Cambridge Engelsk

Mandag den 10. maj havde vi overrækkelse af diplomer for de af vores afgangselever, der har gennemført og bestået Cambridge Engelsk.

Sammen med vores dygtige undervisere, Jannie Elgaard og Nick Porter, var der mandag eftermiddag diplomoverrækkelse i Cambridge Engelsk. Eleverne, der havde gennemført undervisningen og bestået den 4 timers afsluttende eksamen, fik det synlige bevis for deres indsats – nemlig ”The University of Cambridge Certificate”.

Cambridge English er en del af University of Cambridge, og tilbuddet om ”ekstra engelsk” er for de elever, der gerne vil supplere deres engelsk undervisning, og som har en særlig interesse for engelsk og ønsker yderligere udfordringer. Undervisningen er foregået på Det Blå Gymnasium, og den afsluttende prøve er ligeledes gennemført på skolen i november. Selve prøven består af fire forskellige discipliner, som dækker lytte- og læseforståelse, skriftlig fremstilling og samtale, og det er netop de fire discipliner, der arbejdes med i undervisningen.

Certifikatet giver eleverne ekstra gode kort på hånden, hvis de ønsker at tage et studieophold i udlandet, job i udlandet eller ønsker en ekstra ”trumf på hånden” i det fremtidige karriereforløb, da en lang række universiteter og arbejdspladser, både danske og internationale, anerkender certifikatet som bevis for høje sproglige egenskaber. Desuden kan elever der har taget et ”Cambridge English-bevis”, søge optagelse på danske og internationale uddannelsesinstitutioner, f.eks. kan beviset bruges til at søge studievisum i Australien.