Virksomhedsbesøg og samarbejde med KongChristianX

Spændende samarbejde med lokal specialbutik

Vi glæder os til samarbejde med KongChristian X – kaffe, chokolade, te, øl og brugskunst. Vores elever i EUX Business, skal arbejde sammen med KongChristian om markedsføringen af virksomheden. Den kendte lokale virksomhed har til huse i Tønders gågade, hvor de i Vestergade har et bredt og lækkert sortiment. På hylderne er der special-øl fra danske mikrobryggerier, egne kaffeblandinger, mange forskellige teer i løsvægt – grøn, hvid, sort, roiisbush og Kusmi te.
I de senere år er udvalget af specialiteter fra bl.a. Claus Meyer, Wild & Tasty, Weibel, Læsø Syde Salt og diverse engelske marmelader også steget. Her er brugskunst og legetøj, og smykker fra Louise Kragh præger også butikken. Der er også lidt i til den søde tand: Bolcher fra Løkken, Summerbird Chokolade, Konnerup, Aalborg Chokoladen, Sv. Michelsen, Chokolade Kompagniet og lakrids fra Johan  Bülow.
Butikkens speciale er gavekurve som laves i alle prislag – perfekte gaver til dem “som har alt”, værtindegave, barselsgave, bryllupsgave, til fødselaren eller jublilaren.
Det er fedt med de mange praksisnære opgaver med lokale virksomheder – vi glæder os meget til samarbejdet.
God arbejdslyst til vores elever!